Annons
Annons


THE PERFECT BLACK TRIANGLE BIKINI


trelika-4-ida-warg Brazilian-butttrelika-1-ida-wargtrelika-3-ida-warg

The Perfect Fit Bikini – HERE

Hej mina älsklingar! Alltså jag kan inte fatta att det endast är 1 vecka kvar tills vi drar till Thailand?! Wohoo jag är så taggad och längtar tills vi är igång med tränig och yoga där nere med det härliga gänget som ska med! Vad jag kan se på instagram så ser det varmt ut på Koh Tao och håller just nu på att packar ner bikinis. Jag älskar färg men att ha en perfekt svart trekantsbikini är ett måste för mig och jag har hittat den bästa! Jag bara älskar modellen, de små spetskanterna och att det är Brazilian modell på trosorna. Perfekt när man vill ha en snygg bränna och få lilla rumpis att se fylligare ut.

Annons

Bikinin kommer från Trelika och jag gör just nu ett samarbete med dem så de 100 första som handlar och anger koden WARG får hela 50% rabatt i hela webshoppen HÄR. Hur nice?! De har massa snygga badkläder så in och shoppa loss nu!

//English: Hi sweeties! I cant belive it´s just 1 week left until we are going to Thailand?! Wohooo Im so excited and I can not wait until we are up and running with training and yoga! Packing bikinis right now and I like colors but a must for me is to have a perfect black triangle bikini and I found it. I love the model, the lace edges and the brazilian model on the bottom.

The bikini is from Trelika and I do a collaboration with them right now and the first 100 trading and enter the code WARG get a full 50% off the entire webshop HERE. How nice?! They have lot of stylish swimwear so go shopping now!

9 kommentarer till “THE PERFECT BLACK TRIANGLE BIKINI”

  1. Hej Ida!
    Undrar egentligen lite om varför det inte är bra med gluten? Känns som att det blivit lite av en “trend” och folk utesluter det hit och dit utan att kanske veta varför. Så jag undrar, varför är inte gluten bra egentligen? Hur påverkar det kroppen? Förutom att många anser sig “må bättre” när de utesluter gluten då. Vitt mjöl är ju inte bra men det är ju inte samma sak som gluten. För gluten finns ju i fullkorn, bulgur osv också, men som ändå känns som ett bra och hälsosamt alternativ. Jag har inte riktigt förstått i alla fall så om du vill svara hade det uppskattats så mycket! Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar