Annons
Annons


THE MAGICAL PORRIDGE


yogaresa11

God morgon hjärtan! Även denna dagen började vi med en timmes yoga och hela dagen idag är det totalt tystnad som gäller. Det är mycket känslor som kommer fram här vilket är både underbart och skrämmande.

Annons

Igår gjorde vi flera övningar som var väldigt känslosamma och det är helt galet hur yoga får spänningar att släppa från kroppen. Visste ni att mycket ångest, ilska, stress mm. sitter i höfterna. Så förutom att det är viktigt att stretcha för att undvika skador så är det även viktigt för att lossa spänningar, stress, känslor i kroppen. Jag brukar ofta känna mig så förbannad när jag stretchar höftböjarna. Skulle någon försöka prata med mig då i ytterläget så blir det inget trevligt svar 😀 haha, har ni känt det någon gång? Jaja, nog flummat från mig. Jag ville mest berätta om den magsika gröten vi får till frulle. Jag har ingen aning om vad den är gjord på men den är glutenfri och supergod och jag ska ta reda på receptet innan jag åker här från. Jag äter min supergröt med äppelmos, kanel, massa smör och soja eller mandelmjölk. MUMS! Puss, I

Just det sedan vill jag också tipsa om min pojkväns grymma podd, Framgångspodden. Det ligger ett nytt jätteinspirerande avsnitt uppe med grundaren av det Natural Cycles. Lyssna på det HÄR!

//English: Good morning sweties! We started this day with yoga again adn today it is total silence. There are a lot of emotions coming up here which is both wonderful and terrifying. Yesterday we did several exercises that were very emotional and it’s crazy how yoga may voltages to drop from the body. Did you know that a lot of anxiety, anger, stress, etc. sitting in the hips. So, in addition that it is important to stretch to avoid injury, it is also important to release tension, stress, emotions in the body. I often feel so pissed when I stretch the hip flexors. Would anyone try to talk to me then there will be no nice answer: D haha. Anyway, I wanted to tell you about the most magical porridge we get for breakfast every morning. I have no idea what it’s made of, but it is gluten-free and super good and I‘ll find out the recipe before I go from here. I eat my super porridge with apple sauce, cinnamon, lots of butter and soy or almond milk. Yummie. Love, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar