Annons
Annons


TESTAR PROTEIN- & RAW BARS MED KEELA


test-bars

God morgon mina finisar! Hur är läget? Själv mår jag toppen men börjar få lite träningsvärk i rumpan efter gårdagens benpass men det är ju bara härligt! Haha. Förra veckan spelade jag in en video tillsammans med fantastiska Keela där vi testar massa olika protein- och raw bars. Vet att många av er velat det så jag gick och köpte på mig allt jag hittade och bjöd in Keela och i denna videon kommer ni få ett helt ärligt svar av oss båda 🙂 Haha hoppas ni gillar den.

Annons

Kolla på videon HÄR!

(Och till er som undrar så NEJ videon är inte sponsrad av någon, jag har köpt alla produkter själv.)

6 kommentarer till “TESTAR PROTEIN- & RAW BARS MED KEELA”

    1. Det är så olika och jag tycker att det ibland kan vara en bra nödlösning eller en bra pre-workout men att man ska satsa på vanlig mat så ofta man kan. Det är ju väldigt smidigt att ta med sig bars och det är ju oftast bättre än smörgås, choklad, eller sockrad yoghurt. Men vissa lever ju på bars och käkar det varje dag och det skulle jag inte rekommendera. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar