Annons
Annons


TESTAR MIG FRAM


Håller på att testar mig fram med kosten. Gillar LCHF eftersom blodsockret håller sig på rätt nivå och min mage håller sig lugn men känner att jag måste få in lite mer kolhydrater de dagar då jag tränar mycket!

Annons

Ska testa att skippa allt vad pasta, bröd, ris mm heter och sedan behålla en hög fetthalt i kosten istället. De kolhydrater jag kommer lägga till är bla. morötter, havregryn och frukt.

Käkade en supergod sallad igår med stekt halloumiost, vitkål, morötter, babyspenat, paprika, avocado, tomat och gurka. Står sig riktigt bra på detta och det gick jätte bra att träna på 🙂

20110726-120151.jpg

Kommentarer till “TESTAR MIG FRAM”

  1. Halloj ida,

    Jag äter inte ris,pasta och potatis och min mage är lugnare vet inte om det lutar åt GI hållet men kroppen är inte uppsvälld och jag är piggare. Är mätt på ett bra sätt, rotsaker och kött,fisk eller kyckling men också ägg är det jag äter med mycket starka kryddor 😉

    Kram Linnea

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar