Annons
Annons


TESTAR DANSA TWERK


God morgon älsklingar! I torsdags postade jag en video där jag testar dansa twerk för första gången. Jag trodde att jag skulle få komma och lära mig spänna stjärten lite grann och bara gå igenom teknik och vifta lite på rumpan men HJÄLP vilken chock jag fick (eller snarare min kondis).

Annons

haha. Det var verkligen fullt ös från början till slut i hela 75min och svetten bara rann! Ett av de jobbigaste påsen sedan jag slutade träna discodans men så galet kul! Har ni inte testat så kan jag verkligen rekommendera! Riktig glädje! Jag körde ett provapåpass på min gamla Pole Dance skola Studio Dancing Queen. Hur det gick för mig kan ni då se i videon ovan. Haha. Puss, I

10 kommentarer till “TESTAR DANSA TWERK”

  1. Men ÅÅH vad roligt!! Är fett avis nu 😀 Har velat lära mig twerka i flera år, men vet liksom inte vart jag ska börja. Har ingen dansbakgrund, men dansa är ju så jävla kul 😀

  2. Jag behöver hjälp, jag är en tjej på 14 år jag har alltid haft väldigt mycket muskler men aldrig överviktig mitt min är normalt. Men jag mår så dåligt över mina bem att jag gråter mig till söms varje dag jag. Min familj tränar väldigt mycket och hänger på men jag hittar ingenting som gör mina ben slankare och som ska få bort fettet högst upp på insida lår. Snälla Ida hjälp mig jag är jätte nöjd med min kropp annars men just insida lår får mig att inte vilja gå upp ur sängen, snälla tipsa mig om övningar som gör att jag får slankare lår

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar