Annons
Annons


TESTAR DANCE HALL & HIP HOP


God morgon solstrålar! Det är fredag och dans för veckans tips och jag MÅSTE tipsa om att ni ska kolla in mitt och Sandys roliga Collab där vi testar Hip Hop på min kanal och Dance Hall på min kanal. Så sjukt kul var det och det var faktiskt den första ”riktiga” danslektionen (förutom dansrepen inför musikvideon) jag haft sedan jag slutade Balettakademien för typ 6 år sedan. Kändes väldigt konstigt i början men sedan kom jag snabbt in i det. Men jag fattar fortfarande inte vad min kropp håller på med och hur den lyckas röra sig som den gör. Haha.

Annons

Till min kanal hade vi underbara Felicia (@felicialoveflow) som lärare och kolla på videon här:

På Sandys kanal så har vi klass med Bitna (@bintablackout) som minst sagt är ett proffs på Dance Hall. Alltså att skaka på rumpan är inte min starka sida. Haha men jag fick ändå feeling där nere på golvet. Älskade det!

Kolla på Sandys video här:

 

4 kommentarer till “TESTAR DANCE HALL & HIP HOP”

    1. Ja så kul att dansa. Jag vill nog börja dansa lite framöver. Kommer bli det då jag ska giga med min låt lite och sedan släppa en ny 🙂 Men vill nog även börja ta någon dansklass 🙂 <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar