Annons
Annons


TEKNIKTRÄNING OCH TRÄNINGSRESA


ida-warg-anna-nyström-1marklyft-anna-nyström-ida-wargida-warg-anna-nyström-däckida-warg-anna-nyström-camp

Hej mina gullisar! Sista dagen i Portugal idag och ska verkligen ta vara på den till max. Vi har haft det sjukt intensivt men så roligt! Igår körde jag sista passet med tjejerna och det blev ett tabatapass med fokus mage och pulshöjande. Kan lägga ut det under helgen för det är ett bra pass att köra hemma.

I alla fall så innan tabatan igår så körde jag och Anna Nyström (som är med mig här nere) lite teknikträning på marklyft. Tjejerna var först lite skeptiska men sedan tyckte de att det var så roligt. Många tjejer är rädda för att köra styrkelyft men det gäller bara att få in rätt teknik så kommer man älska det och våga ta för sig i gymmet. Anna ska också med mig till Thailand och coacha. Vi kommer hålla i 15 träningspass där nere och kommer även ha med en grym yogalärare som heter Josefine. Vi kommer ha ett väldigt begränsat antal som följer med då alla ska få chans att få individuell coaching + att alla även kommer få ett kostschema. Wohoo jag längtar så mycket. Det finns fortfarande några platser kvar så spara er semester och häng med oss till Thailand nu i aug/sep.

Mer info och intresseanmälan gör ni HÄR.

Annons

//English: Hi my sweeties! Last day in Portugal today and Im going to enjoy this day! We ha a really intense week here but so fun. Yesterday was the last training with the girls and I did tabata intervals with them focus abs and cardio. I can post the workout during weekend. Many of you also asked for the leg/butt workout we did this monday and I will post it later today so stay tuned. Love, I

18 kommentarer till “TEKNIKTRÄNING OCH TRÄNINGSRESA”

 1. Shit vilka grymma bilder. Jag har alltid vart så nyfiken på vem som tar alla bloggarnas bilder. Har alla med sig en kameraman överallt eller? Som är anlitad? eller är ni bara så grymt bra på att ta bilder, allihopa. Shit vad snygga ni är här. Grymma färger på kläderna och allt. 🙂

  Härlig träning.
  kram

  1. Haha ja det kan man undra. Kameran eller rättare sagt kamerorna är med överallt! Jag har en tjej som hjälper mig 1 gång i veckan att fota men oftast tar vi på varandra. Jag och Anna har i dessa bilder stativ och självutlösare. Kanke tog oss 2 timmar att ta dessa bilder så vi lägger otroligt mycket tid på att fota som folk inte vet så det glädjer mig verkligen att få så fin feedback av dig <3 Kramis

 2. Ida! Det vore hur kul som helst om du i framtiden kunde göra youtubeavsnitt där du tränar någon annan. Typ som en PT vlog där du tar en person från start till mål och man får se hur den personen utvecklas. Vore så kul att se någon som inte är så vältränad som du ha en utveckling. Typ lite liknande kickstart om du förstår. :)))

 3. hej Ida! nör jag gör hängande benlyft känns det mest i framsida lår och inte i magen, vad gör jag för fel?:(

   1. den när man hänger i exempelvis en ribbstol och drar upp bena med antingen raka eller böjda ben, då ska ju magen jobba men jag känner det mest i framsida lår:)

    1. Det är inte konstigt för det är en övning som tar mest i höftböjarna. Vill du hålla fokus på magen är olika crunches bättre 🙂 Kramis

 4. Hej Ida! Helt orelaterad fråga: Hur ser du på vitt ris? Äter du det? Är det nyttigt enligt dig? Har sett dig äta risnudlar men aldrig vitt ris, men är inte risnudlar gjorda på vitt ris?
  Grym blogg, ha det fint 🙂

  1. Hej Elvira! Har precis ätit vitt ris till middag så ja jag äter det ibland. Äter jag ute på restaurang brukar det bli ett alternativ för mig som ej äter gluten 🙂

 5. Hej Ida! Har du lust att lägga ut ett filmklipp på marklyft o få med tekniken, vore jättesnällt då jag inte får in rätt teknik i den övningen! Tack för en superblogg o att du bjuder på så mycket bra!
  Kram

 6. Hej! Gud va snygg du är! Och sista magbilden, nu vart jag verkligen sporrad & få igång min träning igen!
  En liten fråga bara: shortsen du har på dig, var kommer dom ifrån, grymt snygga!
  Tack för en bra & inspirerande blogg! Kram

 7. Har börjat bli så att jag inte ser vissa bilder i min webbläsare (safari). Vet inte om det är fel på webbläsaren eller om det är något speciellt med vissa bilder. Dessa bilder kan jag inte se alls. ville i alla fall säga till 🙂 kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar