Annons
Annons


TÄVLING – VINN PRESENTKORT PÅ 1500KR FRÅN COCOPANDA


475a7507475a7492475a7554475a7576475a7512475a7538475a7503475a7592

God fredag älsklingar! Idag fyller Cocopanda 2 år och det firar de med hela 20-70% rabatt på hela butiken, erbjudandet kommer att gälla fram till midnatt 3/10. Så skynda fynda 🙂

TÄVLING – VINN 1500KR PRESENTKORT FRÅN COCOPANDA!
Sedan får ni heller inte missa den grymma tävligen jag håller på min instagram där någon av er kommer vinna hela 1500kr presentkort hos Cocopanda. Hur galet grymt! Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

Annons

1. Följ @cocopanda_sverige på instagram
2. Tagga 3-5 vänner nedanför på min instagrambild och motivera varför just du ska vinna.

Cocopanda_Sverige drar en vinnare på deras instagram den 5 okt. Så in och tävla nu! 🙂

Kom direkt till min instagram och tävlingen HÄR!

Själv har jag fyndat massa olika smink som ni kan se ovan och mina favoriter är verkligen de 2 concealer (grön och hudfärgad). LOVE IT! Var lite skeptisk till den gröna först men den täcker verkligen superpra under ögonen. Sedan älskar jag highlightern och ögonskuggspaletten oc lipglossen… och contour paletten! Haha älskar nytt smink! Länkar alla produkter jag fick hem nedan.

Ni hittar alla produkter jag beställt HÄR!

(Inlägg i samarbete med Cocopanda)

8 kommentarer till “TÄVLING – VINN PRESENTKORT PÅ 1500KR FRÅN COCOPANDA”

 1. Hej Ida! Jag bara älskar dig och dina inspirerande recept och livsstil. Du är grymt inspirerande i allt du gör. Och vi ska inte ens snacka om hur snygg du är. Goals.
  Jag har en fråga till dig angående dina recept. Vart får du din inspiration ifrån till dina recept? Freestylar du i köket och kommer på att det här passar med det här eller följer du någon speciell person?
  Du är grym och fortsätt som du gör för du är en stor förebild. Kram!

  1. Men alltså tack fina du vad glad jag blir! Jag följer flera veganer på youtube som fullyrawkristina, Rawvana, Freelee mm. Men ded flest recepten jag gör freestylar jag fram faktiskt 🙂 Kramis

 2. Hej! Har Precis tagit mitt första kryddmått msm. Funderar lite på när på dygnet det är bäst att ta det?
  Och har även läst att det är bra att ta det tillsammans med cvintamin! Kan man blanda ner mängden msm i ett glas vatten tillsammans med en c vitamin brustablett eller är det bättre att ta det var för sej?:)
  Kram

  1. Vad kul, MSM är toppen. Man kan bli pigg av det så ta det på morgonen. Ska du äta frukost efter och äter någon frukt eller grönsak får du säkert i dig c-vitamin och slipper ta tillskott. Brustabletter är inte bra. Se till att äta frukt och grönt så får du i dig dina c-vitaminer där 🙂 Men det stämmer att upptaget blir bättre med c-vit. Kramis

 3. Hej! Tar du fortfarande MSM? Hur länge har du tagit det och kan du berätta med om det? Läste att nån fick hormonrubbning efter att ha använt det i cirka 2 år.

  1. Ja jag tar fortfarande MSM dagligen och älskar det! Kan inte vara MSM som är orsaken till hormonrubbningen. MSM är lika naturligt som vatten 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar