Annons
Annons


TÄVLING – VINN EN NIKON D5500!


Nikon1NikonNikon-2

Hej mina älsklingar! Som jag berättat innan så har ju jag fått den stora äran att vara ambassadör för Nikon. Just nu använder jag mig av D5500 och Nikon 1 J5 och jag älskar dem båda! Det absolut bästa är wi-fi funktionen då man kan fota ett kort med kameran och på typ mindre än 1 min ha överfört bilden till sin telefon. När man fotar med telefonen så kanske det ser ganska bra ut i litet format men när man sedan tex. ska framkalla dem, visa på större skärm eller lägga upp på bloggen så är det för dålig upplösning så de blir brusiga. Så mycket bättre och roligare att ha riktiga bilder att spara som minnen än telefonbilder.

TÄVLING! – Men nu till det roliga! Nu har någon av er chansen att vinna den grymma kameran Nikon D5500 (Läs mer om kameran här!). Det enda ni behöver göra är att motivera i kommentarsfältet till detta inlägg varför just du borde vinna en Nikon D5500 och beskriv hur du skulle använda den i din vardag. Tävlingen pågår i en vecka så vad väntar ni på?! Anmäl er nu!

//English: Swedish competition.

Annons

412 kommentarer | Translate


Annons
Laddar