Annons
Annons


Tävling! Vinn en Nikon D5300!


Jag har fått den stora äran att vara ambassadör för Nikon D5300 och jag älskar den då den har hjälpt mig höja kvalitén på bilderna här på bloggen. Det absolut bästa är att man så smidigt och lätt kan föra över bilderna direkt från kameran till mobilen men en Wi-Fi funktion och har underlättat och höjt kvalitén på mitt jobb.
Nu till det mest fantastiska, jag kommer nämligen nu att tävla ut en sådan här grym kamera till någon av er. Motivera i kommentarsfältet till detta inlägg varför just DU borde vinna en Nikon D5300 och beskriv hur du skulle använda den i din vardag.
Bästa motiveringen vinner en Nikon D5300 till ett värde av 7.890 SEK och tävlingen pågår i 10 dagar (12dec). Så galet kul att kunna få ge någon av er denna kamera, så vad väntar ni på?! Anmäl er nu! 🙂
(I samarbete med Nikon)
English: A swedish competition.
350 kommentarer | Translate


Annons
Laddar