Annons
Annons


TÄVLING! – VINN BILJETTER TILL STREETSTAR 2012


Jag har fått biljetter till den fantastiska Streetstar Festivalen! Några lottar jag ut och några kommer jag behålla själv 🙂


Lite bakgrund om Streetstar…

Streetstar Festivalen 2012 arrangeras 26-29 januari för sjunde året. Workshops på Dansens Hus 26 och 29 jan och battles och shower i Solnahallen 27 och 28 jan.

Annons

Ett utav huvudprogrammen under festivalen är Juste Debout Scandinavia, uttagningar till världens största tävling inom de stående Streetdance stilarna, Hip Hop, Locking, Popping och House. Utöver detta är det även Breaking battles inom Crew (grupp), Voguing och Waacking battles samt shower och workshops med den internationella juryn.

Nivån på de svenska och internationella dansarna är av högsta klass och tillsammans med inbjudna dj´s och MC´s som ADL från Blacknuss och Aaron Phiri är denna helg ett av årets höjdpunkter för alla dans- och musikintresserade inom den urbana scenen.

TÄVLING!

Det ska inte vara för lätt få dessa biljetter, så svara på denna fråga och va med när jag lottar ut 4 st biljetter till lördagens finaler.

Fråga: I vilken stad går världsfinalen för tävlingen Juste Debout, där Streetstar presenterar den Skandinaviska uttagningen?

På söndag 22/1 utser jag 2 vinnare som vinner 2 biljetter vardera. Svara med namn, mail och svar (man behöver alltså inte ha någon blogg för att vara med och tävla)…

Lycka till!

34 kommentarer | Translate


Annons
Laddar