Annons
Annons


VINN ALLT PÅ BILDEN – PAKET 3


Rengörning Garnier, Ekologiska sminkbosratr set, Tvål Lush, Ett helt set med hudvård från Nuxe, läppglans, Intim deo man, Schampo och balsam Toni & Guy, Ögonskugga Estelle & Thild, Ansiktsrengörning Nuxe, Dagkräm Apolosophy, CC cream kaviar, Solkräm ansikte 50 spf Löwengrip Care & Color, Vetekudde/värmekudde, Multi Balm Urban Gloss.

Annons

VINN ALLT PÅ BILDEN OVAN! Har rensat bland mina skönhetsprodukter och har sååå mycket fint som jag aldrig hinner använda (helt nya saker) så lika bra att jag tävlar ut det till några av er. Superlätt att vara med och tävla så anmäl er nu!

TÄVLINGREGLER!
1. In och följ mig på Spotify HÄR!
2. Kommentera under de inlägg med de produkter du vill vinna varför just du ska vinna.
(glöm inte ange mailadress)

Vinnare utses om en vecka och jag står för frakten såklart 🙂

STORT LYCKA TILL!

178 kommentarer till “VINN ALLT PÅ BILDEN – PAKET 3”

 1. Hej! Jag skulle vela vinna detta paket för att jag aldrig lyckas vinna i något och hade vart lite kul att göra de eftersom att jag fyller 18 år om en vecka.☺︎ Och hade varit jättekul om jag hade vunnit! ❤︎

 2. Hej Ida som du ser har jag kommenterat på dom andra och hoppas du förstår att du är fantastisk på allt du gör hur rolig FU är och att du alltid har så bar humör jag hopps att du har läst dom andra. Ha fantastiska sagt nu ❤️❤️❤️💪💪

 3. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta paket eftersom produkterna värkar jätte bra men det är dyrt och jag vill inte lägga pengarna på sånt av någon andledning. Dessutom skulle det vara en stor grej att vinna något från just dig!!❤️❤️

 4. Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen älskar vetekudde och jag har haft min i flera år, så skönt när man fryser eller när man känner sig lite stel i axlar och nacke 😍

 5. Älskar din blogg och blir så inspirerad på livet när jag läser den.
  Jag skulle gärna vilja vinna för att jag har inte alls mycket skönhetsprodukter och vet inte vad jag ska köpa. Så jag tycker detta är ett jättebra tillfälle att få tips och veta vad det är jag ska köpa och inte lägga pengar på en massa annan skit.
  Ha det bra puss och kram

 6. Jag skulle vilja vinna detta paket då jag inte har något av dessa saker, och att få chansen att vinna alla produkter är super uppskattat då jag inte har råd att skämma bort mig själv med så mycket saker, och deon kommer jag att ge bort till min pojkvän 😀 Och värmekudden passar bra nu till hösten då jag alltid är frusen. /Isabell

 7. Kul, många produkter jag vill testa! Är vanligtvis en riktig shopaholic när det kommer till skönhetsprodukter, men då jag flyttade hem till Sverige nyligen och i samband med det bytte jobb har det gått några månader utan lön nu (förra jobbet fick man lön samma månad, detta jobbet månaden efter, och så hade jag en månads paus mellan jobben), så har blivit en ofrivillig rehab från shopping nu, haha. Därför hade det varit extra kul med en liten påfyllning i skåpen 😍

 8. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna paket 2 eller 3 eftersom produkterna värkar jätte bra. Dessutom skulle det vara en stor grej att vinna något från just dig!!❤️❤️ps. du är bäst

 9. Hej fantastiska! jag skulle vilja vinna något av dessa då jag tycker det är väldigt roligt med skönhetsprodukter och liknande, dock är det väldigt dyrt och har inte alltid råd med att köpa det jag vill ha, dessutom är dessa produkter väldigt bra att ha i sin vardag och skulle därmed vilja föra in dem i min vardag som något lite nytt och roligare. Produkter från Ida är heller ingeting man tackar nej till!
  Du är underbar, kram!

 10. Hej fina Ida! Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har nyligen börjat med smink och hår! Men allt är så Hilma dyrt! Jag är själv inte vegan,men jag skulle hemskt gärna vilja äta och använda mer produkter som är veganska, så att få dina veganska produkter skulle nog få mig att använda veganska produkter mer! ALLA produkter du ger bort är sånt som jag länge viljat ha, och det skulle verkligen vara en dröm för mig att få det! Älskar dig!💘💘

 11. Hej Ida!
  Jag skulle bli överlycklig om jag skulle vinna paket nr 3, massa fina produkter med fin kvalité. 
Att köpa skönhetsprodukter är något jag sällan gör, så att vinna detta skulle få mig på väldigt bra humör.
En förebild som du borde alla ha, att jag just har dig gör mig väldigt gla’.
Tänk om just jag skulle vinna, då skulle mina tårar börja rinna.
Inte av sorg utan av lycka, alla produkter skulle då mitt tårfyllda ansikte smycka!
Haha jag är sämst på att förklara varför just jag ska ha dessa grejer, jag blir så impad av vad alla andra säger.
Men nu har jag försökt förklara, att vinna detta gör så att jag kan spara mina para.
jag tror inte du förstår hur glad jag skulle bli, för detta kit är nästa som magi.
  kram på dig, världens finaste tjej!!

 12. Jag skulle vilja vinna detta för jag har aldrig vunnit en tävling så det skulle vara extra roligt att vinna en tävling som du har ❤️Älskar dig för den du är ❤️

 13. Hej Ida!
  Vilket härligt initiativ.
  Jag har tidigare använt mig av en del av produkterna på bilden, såsom LCC och hårprodukterna som jag älskar, men sedan jag började plugga har jag tyvärr tvingats att åsidosätta mina hudvårdsintressen. Därför skulle det vara såå himla kul att vinna det här paketet och få känna sig lite extra fräsch igen.
  Måste också tillägga att du är en stor inspirationskälla i allt du gör, keep up the good work! Kram Amanda

 14. Hej Ida! Jag har följt dig ett tag och tycker du är en så inspirerande tjej med positiv energi! Man blir peppad och glad av att kolla på dina videos eftersom att du är en så härlig tjej! Fortsätt som du gör och sluta aldrig köpa vidare! Jag skulle bli super glad om jag vann det på bilden men vill framför allt att du ska veta hur grym du är! 🙂 kram Signe

 15. Jag hade velat vinna dessa produkterna för att jag vill gärna testa dem och har inte hittat dem i någon affär (är inte så bra på att hitta saker).❤älskar dig ❤du är en sån stor förebild ❤
  Ly❤

 16. Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag har aldrig vunnit något sånt här och skulle jätte gärna vilja göra det💗 Jag älskar dig och din kanal💗💍 Och jag skulle aldrig kunna köpa dem där produkterna själv💗 Puss och kram❤️❤️

 17. Jag skulle så gärna vilja ha något paket eftersom alla produkter är så sjukt fina och användbara. Vetekudden som ett exempel kommer komma till användning flera gånger och få mig att må bättre. Jag vill jätte gärna testa dessa produkter då jag själv inte är så insatt i hudvård och dessa produkter skulle hjälpa mig att prova mig framåt vad som passar mig. Alla dessa produkter har bra kvalite och jag skulle så gärna vilja testa de. Kram❤️❤️❤️

 18. Hejsan! Jag skulle vilja vinna detta paketet då jag först och främst vill bli mer insatt i den veganska sidan av skönhet. Det är lite svårare för mig att äta veganskt och så, så istället känner jag att jag kanske kan göra lite skillnad på så sätt. Och gillar jag produkterna så kommer jag förmodligen försätta att köpa dem också istället för icke-veganska produkter.

  Jag går i andra året på gymnasiet och har det ganska stressigt så det skulle vara väldigt roligt med lite produkter. Har själv inte riktigt tillräckligt med pengar då jag inte känner att jag har tid för jobb och vill gärna spara det jag har så det skulle helt enkelt vara väldigt kul att vinna! Kram

 19. Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom min syrra fyller år den 20 nov (väldigt snart) och hon skulle bli super glad om hon fick allt det där i födelsedags present, älskar när jag kan göra henne glad (trots att vi ibland blir lite osams😅) Men att kunna ge henne allt det där skulle va drömmen för henne! Älskar din blogg å yt kanal kramar från mig❤️

 20. Min hud och vintern går inte bra ihop så det skulle vara kul med lite hudvårdsprodukter. Om det är nåt jag inte behöver har jag vänner som jag kan ge till. Tycker att det är kul att de flesta produkterna är eko-märkta då det är en sak jag tycker är viktig 🙂

 21. För jag älskar min syster så lite saker till hon i jul klapp och hudkräm för mig som har hud problem och då är min största förebild som tjej och älskar eran podd har lyssnat sedan ni starta med podcast och blir lössen när avnisttet tar slut äldkar dig ❤️❤️

 22. Jag älskar dig, tittar alltid på dina videos! Jag vill jätte gärna vinna paket 1 eller 3, jag skulle vilja vinna för att jag aldrig vunnit något och jag skulle vilja testa dom prudkterna som var med. Lysm❤️

 23. Hej, jag skulle vilja vinna något av dessa kit och det spelar absolut ingen roll vilket. Jag vill vinna för att jag precis fyllt 18 år och det skulle vara kul att testa nya produkter. Skulle även dela detta med min mamma som är alldeles för dålig på att skämma bort sig själv så hon skulle bli superglad om jag kom med massa produkter och överraskade henne!

 24. Jag vill gärna vinna för att jag älskar ansikts produkter /hud och det vore kul att testa ngt som är veganskt och jag har tänkt flera gånger på att bli vegetarian. Love you du är bäst .❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 25. Jag tänkte fira mig själv för att jag 1. Börjat på gymmet, 2. ÄNTLIGEN gått från vegetarisk till vegans kost 3. Ska flytta ihop med min partner! och som nr 4 att jag har hittat en riktigt bra sjukgymnast och en läkare som kan hjälpa mig med en skuldra som varit dålig i ca 20år. Detta hade varit ett riktigt firar-paket att gosa ner sig i, puss & kram!

 26. Hej Ida! Det skulle vara en DRÖM för mig rent ut sagt och få hem allt detta! Jag har nyss börjat sminka mig lite och testa olika produkter inom alla olika kategorier! Tyvärr finns inte pengarna till så man har inte möjlighet att köpa och testa av allt 🙂
  Är så sjukt intresserad inom detta med hudvård och smink och älskar som sagt att testa nytt nu när jag börjat så detta är produkter jag skulle använda flitigt!
  Bäst är du!💖

 27. Hej Ida! Jag skulle vilja vinna paket 3 för att jag precis börjat sminka mig och testa olika produkter inom hudvård och smink! Tycker det är så sjukt kul att prova på nytt men tyvärr finns inte pengarna till att testa och köpa varje dag haha! Detta skulle vara en DRÖM för mig och även min allra bästa kompis som jag tänkte ge några produkter till ifall jag vinner då hon tycker detta är precis lika roligt som mig om inte mer!:)
  Skulle bli så otroligt tacksam så att det inte går att beskriva! Bäst är du!!💗💗

 28. Åh skulle så gärna vilja vinna detta paket. Jag är ensamstående med en son på snart 4år som har synnedsättning. All tid å pengar går till honom och tycker de skulle va skoj att få testa något nytt samt att jag aldrig vinner saker. Du ä bäst. 😘

 29. Åhh vad kul med tävling!! Hade jättegärna velat vinna något av paketen! Tycker det är så kul med nya produkter, men tycker det är svårt att veta vad man ska köpa? Hahah!! Hade iallafall varit jätte kul att få testa lite nya veganska produkter!! Kram

 30. Hej Ida, din ljuva inspirationskälla! 🙂
  Fortsätt att vara du och sprid din glädje. Du lyfter mig när jag har riktigt jobbiga dagar.
  Jag skulle vilja vinna detta paket. Nu när mitt liv står lite på paus eller sakta rör sig framåt pga psykisk ohälsa … så skulle det vara så roligt med en ”tidig julklapp”. Jag vet inte varför jag fastnade för just detta paket, men det sa KLICK! 🙂
  Ha det så himla bra, kram Sara

 31. Jag skulle vilja vinna för att det alltid är roligt att testa nya saker och för att det är bättre ur miljösynpunkt att använda produkter som någon inte vill ha och tävlar ut istället för att köpa själv 🙂 Tack för en trevlig och inspirerande blogg och youtubekanal! 🙂 Kram

 32. Nr 3 Jag vill vinna för jag skulle verkligen behöva lite nya produkter för d flesta är slut å så och skulle vara så kul att få testa behandla produkter❤️❤️ Skulle verkligen betyda allt om jag vann❤️❤️ Ly

 33. Hej Wargen!! Guuuud va kul och gud va dårlig jag är på svenska! asså omg… Men shit rolig tävling. Som du kanske röstat ut så är jag inte svensk, jag är norsk. Och har faktisk tittat på dig sedan, alltid! Men jag vil gjärna tävla och följer redan til spotify så nu är det bara att krossa tummarna för vinstnen 😝 Puss och kram

 34. Bästa Ida! för det första, vad omtänksamt att du väljer att dela med dig!!💓
  Om jag mot all förmodan skulle vinna så är det paket nr 3! Wow så otroligt fina produkter och mycket som jag verkligen behöver! Ex värmekudde (aldrig testat mot hemska mensvärken) och nya borstar (hejdå mina 3 år gamla, ingrodda borstar) 😱☺️ har varit sjukskriven nu sen i juni så har med andra ord inga pengar längre till att unna mig sådana här roliga och behövliga(!) saker. Det bästa jag vet är att testa nya produkter men det dröjer länge innan jag kan göra det igen.

  Ps, sluta aldrig med din bästa bloggis, så många som gör det pga allt hamnar på youtube. KRAM💞

 35. Jag skulle vilja vinna detta paket för att jag är helt vilsen när det kommer till skönhetsprodukter. Tänker alltid att jag en dag ska ta tag i det, gå från att i princip använda ingenting förutom min mammas nattkräm (dessvärre bor jag inte ens i närheten av henne, så det blir ju ett ytterst sporadiskt användande) till att faktiskt ha lite koll. Men från att ha noll koll är det svårt att ta sig någonstans! Och som nyss fyllda tjugosex år känner jag att det är dags, och att vinna lite produkter skulle vara ett mycket välkommet första steg.

 36. Vad roligt med en ”give away!”. Jag skulle gärna vilja vinna detta set eftersom jag är stor behov av ny ansiktsprodukter men står aldrig att att köpa nya. Inte bara ekonomin som hindrar mig från att köpa nytt men också att veta vad som är vegansk och cruelty Free! Skulle verkligen underlätta att få testa lite olika produkter och ta tag i det med hudvård igen!! Men även sminket skulle behöva en liten förnyelse med tanke på att jag sist köpte smink c.a 2010. Det är inget jag kan priotera när man har andra viktigare saker att lägga pengarna på varje månad och de gör att huden påverkas och sminkväskan ekar tomt 😕

 37. Värmekudde är ju behövligt nu när de är så kallt och de andra sakerna också hahah, fortsätt med de du gör Ida puss🙃

 38. Hej Ida! Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har inte varit så bra på att ta hand om min hud vilket är jätteviktigt och superdåligt att jag inte har gjort det innan, så nu provar jag olika produkter hela tiden för att se vilka som passar men har inte hittat någon än. Så det skulle vara kul att vinn och testa fler olika produkter och förhoppningsvis hitta i paketet som passar mig perfekt.
  Kram Hanna

 39. Hej,

  Jag vill väldigt gärna vinna för sanningen är att jag inte äger några sådana här produkter alls. Har länge velat testa men tyckt att det varit för dyrt för mig. Om du väljer mig så skulle jag gärna vilja ha rengöring av Garnier, Nuxe kitet eller CC cream kaviar, har aldrig vunnit någonting på något sådant här så vore kul om det blev så just den här gången!

  Kram, din blogg och låt är bäst!

 40. Åh vad spännande! Skulle bli så himla glad om jag fick chansen att vinna dessa produkter! Är så intresserad av främst hud- och hårvård, men även smink såklart! Har precis köpt min första egna lägenhet och har därför inte möjlighet att lyxa till det och unna mig fina skönhetsprodukter i nuläget, så detta paket vore en dröm!
  Kram!

 41. Jag skulle vilja vinna för att jag har inte mycket smink och hudvårdsprodukter du är bäst och jag skulle bli överlycklig

 42. Hej Ida!
  Jag vill vinna för att jag verkligen behöver ansiktsprodukter till mitt ansikte för att jag behöver tvätta det oftare än vad jag gör. Jag har knoppar/finnar på mina kunder pga bakterier så skulle behöva det! Skulle också vilja ge bort 2 av dessa produkter i julklapp för jag känner någon som skulle vilja ha det där och jag skulle vara jätte glad om jag fick ge det❤️ Skulle också vilja vinna för att alla produkter verkar vara väldigt bra👍🏻
  MVH Desirée

 43. Hej Ida! Jag vill vinna för jag har aldrig vunnit innan och hade varit roligt att vinna! Därför är jag med och tävlar. Jag tycker att jag borde vinna för produkterna/sakerna kommer jag inte använda själv utan ge bort i julklapp till mina nära och kära! Så jag kan få någon att le lite extra i jul💗 så därför tycker jag att jag borde vinna! Älskar dig, bästa vargen❤️

 44. Skulle dö av lycka om jag vann då jag har gått från heltidsarbetande till student med allt vad det innebär. Skulle verkligen betyda mycket i min stressiga vardag!

 45. Hej Ida!
  Jag vill vinna för att det verkar vara väldigt bra produkter och jag skulle verkligen behöva allt som finns på bilden! Jag är tonåring och skulle även behöva ansiktsprodukterna! Jag har som ”knoppar”/finnar på mina kinder pga bakterier och skulle därför behöva tvätta mitt ansikte mer än vad jag gör! Har inga ansiktsprodukter så skulle verkligen behöva det och det skulle vara en fantastisk julklapp att få allt det där! Skulle vilja ge bort 2 av de där produkterna i julklapp och skulle bli väldigt lycklig om jag fick ge bort det till en som betyder mycket! Är också nyfiken på att använda produkterna själv❤️
  MVH Desirée

 46. Åh vad roligt med tävling.
  Jag vill såå gärna vinna.
  I maj var det en väldigt jobbig månad. Min pappa dog ganska plötsligt efter ca tre veckor efter cancer besked. I samband med det vart jag av med jobbet också. Så lite nya produkter och skämma bort sig med skulle vara guld värt! ❤️

 47. Hej Ida!
  Jag skulle hemskt gärna vinna detta för att min ekonomi räcker inte till just nu och att jag är arbetssökande, så detta vore toppen om jag vann detta kit! Jag skulle behöva nya produkter också 😊

 48. Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna för att jag skulle verkligen behöva allt finns på denna bilden! Jag är tonåring och har hudproblem särskilt på mina kinder där jag har fått som knoppar / finnar pga bakterier och skulle därför behöva tvätta mitt ansikte mer än vad jag gör, men har tyvärr inga hudvårdsprodukter! Vill även vinna för att jag vill ge bort 2 av produkterna i julklapp för jag vet någon som skulle uppskatta väldigt mycket och få det och jag skulle själv blir väldigt lycklig om jag fick ge bort det till en som betyder mycket! Är också nyfiken på att prova produkterna själv och det skulle vara en fantastisk julklapp att få hela det där paketet !❤️ (PS älskar din YT kanal och dina vloggar!)
  MVH Desirée

 49. Hej Ida! Älska verkligen din blogg och dina youtubevideos och din musiiiik, har länge följt dig! ❤️ Jag skulle mer än gärna vilja ha dessa produkter då jag inte tagit hand om min hy vilket innebär att dessa produkter kommer komma VÄL till användning. Jag har själv inte mått så bra under det senaste året och tror att detta kan vara mycket välbehövligt för mig. Att för en gångs skull ta hand om mig själv, men även för att ekonomin inte räcker till. Skulle bli så himla glad över att få detta ❤️❤️ Tack för att du är så inspirerande och får mig på bättre tankar!

 50. Jag vill vinna för att det är så himla fina saker på bilden! Och vem vill inte ha jättefina saker som bästa Ida Warg tävlar ut? Jag älskar din blogg och din YT-kanal och jag hade blivit jätteglad ifall jag vann! Jag vet inte vad jag ska skriva mer faktiskt. Jag kommer förmodligen inte vinna ändå… Och jag har aldrig vunnit någon sådan här tävling. Så det hade varit superkul att äntligen vinna någon sådan här tävling. Haha.
  ILYSM<3

 51. Hej fina du! Jag vill gärna vinna detta paket!
  Detta är allt som jag behöver! Största plusset är värmekudde då jag har en sjukdom som heter endometrios så har ofta ont så använder värmekudde alltid då! Och är super intresserad att testa detta skönhetsprodukter då jag har känslig hy speciellt på vintern.. Och du är en sån förebild!
  Håller tummarna! Puss och kram fina ida!

 52. Jag skulle vinna Ida, eftersom jag vill ha bra produkter for min hy eftersom jag är tonåring och inte vill får så mycket finnar! Jag kan själv inte köpa sådana dyra produkter så det hade varigt väldigt snällt att få dem eftersom du ändå inte behöver dem! Skulle vilja vinna allt på bilden! ❤️❤️❤️❤️❤️ Älskar dig!

 53. Hej Ida! 🙂 Nu i höstmörkret vorde det helt underbart att vinna lite härliga produkter. Med en studentbudget i en helt ny stad är produkter som dessa i paket 3 något jag bara vågat drömma om. Det skulle även vara helt fantastiskt roligt att få testa på flera olika produkter, och kanske hitta några nya favoriter! Kram

 54. Hej Ida! Jag skulle vilja vinna ftersom jag vill ha bra produkter for min hy eftersom jag är tonåring och inte vill får så mycket finnar! Jag kan själv inte köpa sådana dyra produkter så det hade varigt väldigt snällt att få dem eftersom du ändå inte behöver dem! Skulle vilja vinna allt på bilden! ❤️❤️❤️❤️❤️ Älskar dig!

 55. Jag vill vinna alla fina saker på bilden för att jag inte har råd för att köpa sånt själv och det skulle vara så kul att få det. ILY bästa du<3

 56. Det skulle va så otroligt kul att vinna detta paketet. Jag skulle bli jätte glad. Det finns många produkter som jag är sugen på att testa. Och dessutom så finns det en värme kudde med som är perfekt när man har endometrios, då skadar det aldrig med några värmekuddar 🙂 tack för att du delar med dig av din vardag och gör superbra videos ♡♡

 57. Jag skulle gärna vilja vinna paket 3 för att jag inte äger så många skönhetsprodukter själv. Säger inte bara det för att vinna lättare utan jag talar sanning 🤞🏽
  Älskar dig och allt du gör 💛 Mail: [email protected]

 58. Jag skulle gärna vilja vinna paket 3 för att jag inte äger så många skönhetsprodukter själv. Säger inte bara det för att vinna lättare utan jag talar sanning 🤞🏽
  Älskar dig och allt du gör 💛 Mail: [email protected]

 59. Jag skulle gärna vilja vinna paket 3 för att jag inte äger så många skönhetsprodukter själv. Säger inte bara det för att vinna lättare utan jag talar sanning 🤞🏽
  Älskar dig och allt du gör 💛 Mail: [email protected]

 60. Hej finaste Ida, jag är en tjej som bor i göteborg i mölndal. Jag är 12 år och fyller år den 12 december.
  Jag har 5 syskon och jag bor med alla mina syskon, min mamma och min pappa bor i london (skilda).
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna en av grejerna som du tävlar ut, har alltid önskat mig smink, men har aldrig kunnat få.
  Jag skulle bli världens lyckligaste tjej om jag vann en av dina fina grejer. 🙂 ILY!!!!!

 61. Hej vill vinna för att bli helt utkastad på gatan av mitt ex ..med det mesta han slängt så skulle det gynna mig … För ny lägenhet med allt nytt o basvaror har bara kostat det ..sköt om dig / er kram

 62. jag skulle vilja vinna dessa underbara för det hade vart en super rolig grej att vinna dessa fina sakerna, sen har det väldigt tufft det senaste åren då min mamma gick bort i cancer för två år sen! jag är väldigt dålig på att unna mig själv lite hudvårdsprodukter. du är en super fin person ida, älskar din låt 🙂
  ha en bra dag ida! <3

  // viktoria

 63. Jag vill jättegärna vinna produkterna. Jag vill vinna därför att jag är väldigt sugen på att testa dessa produkter. Älskar diig😘😘

 64. Varför jag vill vinna? För att varje produkt här är needed! Tror aldrig jag sett en giveaway där jag älskat allt.. Jag älskar att känna mig fräsh och ekologiska sminkborstar på det, kan det bli bättre?!😂😍 + Låt oss bara säga att jag basically behöver den där värmekudden gahahah

 65. Hej idag är jag väldigt glad att jag hittade din kanal 2015. På grund av dig har jag blivit vegan och väldigt glad i djur, tack från dig, jag har varit vegan i ett år nu. Det har varit coolt. Jag har flyttat hem från. och du vill köpa smink och andra saker, men du spenderar inte så mycket pengar på det. Det är mycket svårt att betala en hyra, och allt annat om du vill göra en smink. så jag hoppas att vinna ett av paketen. Jag älskar dig idag, du är en stor modell för mig och alla. Det är också väldigt plågsamt att hitta veganprodukter och så vidare. kyss och kram

 66. Åh jag vill hemskt gärna vinna det här paketet! Jag tycker att jag förtjänar lite omsorg efter lång tid av utmattning, anorexi och depression. Jag har varit dålig på att bry mig om mig själv så ett paket laddade med nya grejer skulle nog sitta fint!!

  Jag följer dig på Spotify 🙂
  Kram

 67. Heeeej älskade hjärta😂❤️
  Älskar dig och allt du gör och det vore ju drömmen att vinna lite skönhetsgrejer. Har noll koll på allt som har med skönhet att göra och skulle därför vara jättekul att vinna lite och testa nytt och se vad som passar mig bäst. Följer dig såklart på Spotify sen länge tillbaks och har tränat på shuffledansen till ”Set sails” typ varje dag och lyssnar på dina låtar varje dag, är sååå besatt.
  Puss och kram ett storyn fan❤️😘😍💋😜

 68. Hej jag skulle vilja vinna för har letat efter bra hudvårds produkter länge och jag tror verkligen dessa är bra! Jag behöver också verkligen en sminkbortagning länge men de är så dyrt 😩 och jag behöver sminkborstar så detta skulle vara perfekt!! Och så e de du som skickar också!! Världens bästa youtuber😍

 69. Superhärligt intiativ! 😀
  Jag är student och under vintern när julen närmar sig är kassan minimal. Jag skulle därför gärna vinna sakerna på bilden för att få en liten julklapp som jag själv inte kan köpa, som belöning för allt mitt hårda jobb i skolan under terminen. Dessutom älskar jag att testa nya skönhetsprodukter!
  Din blogg är grym!
  Kram Louise

  [email protected]

 70. Du är min förebild och jag har sätt alla dina videor och hoppas att du får det bästa livet som du redan har love you Ida!!!😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 71. Oj vad mycket spännande! Lite extra sugen på sminkborstarna, skulle verkligen behöva byta ut alla mina, för dom kan inte hålla standaren längre.. glömmer så lätt att byta ut dom – stackars hy.. sen är solskyddsfaktorn från löwengrip otroligt bra! En favorit för mig som jag kan rekommendera alla! Första solskyddet som jag inte får finnar av! Tips tips tips. Skulle va kul att testa hudvårdsserien också.. och allt annat så klart 😉 kram

 72. Efter många år av universitetsstudier och en hektisk sommar med mycket jobb och indragen semester är jag för närvarande sjukskriven för utmattning. Min hud är i stort behov av investering och ny lyster. Likaså är jag – att vinna vore ett glädjebesked! Heja dig!

 73. Wow vad mycket fint! Hudvårdsprodukterna skulle vara extra kul att vinna för att nu är det den tiden på året, man måste ta hand om sitt ansikte extra mycket. Allt på bilden skulle jag såklart på väldigt glad ut av, eftersom att jag inte har så mycket skönhetsprodukter men gärna vill ha!
  Kram!!

 74. Hej bästa Ida! Jag skulle så gärna vilja vinna tävlingen då jag verkligen älskar smink, hudvård & skönhets produkter. Jag har inte så länge använt smink osv. Så hade varit super kul att få en stort kit. Dock har jag inte riktigt ekonomin för att köpa bra produkter… Jag gillar verkligen dig & din fantastiska kanal ida!! <333

  Mail: [email protected].com

 75. Såg precis tävlingen på youtube och här på bloggen för att delta direkt! 🙂 Vill riktigt gärna vinna detta kit. Hade suttit fantastiskt som en november boost så håller alla mina tummar!! 🙂
  Följer dig på Spotify.
  Kramar!

 76. Hej fina Ida!
  Jag skulle vilja vinna det på bilden för att det skulle kännas som en riktigt bra och behövlig start på den kommande vintern. När mörkret kommer tenderar jag att tappa lite motivation vad gäller min kost, träning och skrivning (vilket är vad jag gillar att göra) och det här är givetvis väldigt synd. Den här gången ska jag försöka att tänka positivt och se till att hitta ljuset i alla jobbiga situationer. Varför jag vill vinna är helt enkelt för att det vore himla roligt att testa nya produkter. Jag är en sån som ofta dreglar framför skärmen men sällan tar mig råd att unna mig, extra dålig är jag vad gäller hudvårdsprodukter och därför vore det här paketet väldigt lämpligt för mig. Vem som än vinner tror jag att alla grejer kommer att användas väl.
  HA DET BÄST I MARBELLA!!

 77. asså vem behöver inte återfuktning till huden nu när det är höst (snart vinter) och skulle såå gärna vilja täta dessa produkter, dem verkar fett bra. ( följer dig på spotify)

 78. Hej Ida! Först vill jag bara tacka dig för det jobb som du gör, främst med veganismen, det är viktigt och behövs. Jag vill vara med och tävla åt min lillasyster, hon är min förebild och den finaste människan som finns, jag vet att hon hade älskat att få paketet och jag hade så gärna velat ge det till henne! <3

 79. Heej, jag skulle vilja vinna det som finns på bilden då jag själv inte har dom pengarna att kunna köpa såhär fina produkter. Jag skulle vara väldigt intresserad i att få prova det som finns på bilden :)!

 80. Hej Ida 👋🏼 jag skulle gärna vilja vinna för jag söker faktiskt efter både borstar och en plattång eftersom jag inte har någon plattång alls och har endast 6 mini borstar. Love you 😘 💕 😍

 81. Åh, kul med tävling! 🙂 Jag vill vinna för att jag vet att det skulle göra mig jätteglad, helt enkelt 😀 Jag är dessutom i stort behov av hår- och hudvårdsprodukter just nu och skulle gärna prova nåt nytt.

 82. Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna ansiktstvätten från garnier eller dagkrämen från apolosophy! För just nu är min hy kaos om man kan säga så. Som den kan vara när man är 15 år. Jag vill inte lägga ner dyra pengar på att testa produkter som ska passa mig och därför är det perfekt att få testa domdär, dom kanske hjälper! 🙂 Om dom hjälper min hy att bli fräschare och att jag kanske får lite mindre finnar skulle det va finemang va?:-) Min mailadress är [email protected] Och jag följer dig såklart på Spotify

 83. VILL VERKLIGEN VINNA SKULLE BLI SÅ GLAD, behöver verkligen nya produkter 💓, speciellt en ny plattång 🐽 jag skulle vilja ha det första paketet 🐙 please 💞

 84. Å vad fint och härligt! Funderat länge på vad jag ska skriva för att motivera, men tror jag ska säga helt ärligt att jag är i en tid i livet där små saker i vardagen ger mig lite livsglädje. Låter väldigt klyschigt men verkligen sant. Att få ta hand om mig själv, smörja in kroppen och lukta magi ger mig massa energi! Å om jag fick detta i min brevlåda skulle jag och mamma genast boka upp en spakväll där vi får tid får varandra och bara lyxa oss. Och så skulle nog min syster bli himla glad av en lite present! Hoppas innerligt att turen är på kan sida och att dagarna i vintern ska får innebära lite lyx! Hihi kram på dig fina Ida.

 85. Paket nummer tre vore ett fantastiskt pris,
  Till en sliten kvinna med 30-årskris,
  Behöver ett lyft, har tappat kontroll,
  Har hy som är grå och hår som ett troll,
  Att köpa allt detta är väl också okej,
  Men det vore extra kul med en gåva från DIG <3

 86. Hej! Jag är en tjej på 15år som tycker att du är svin grym. Du är en fantastiskt bra förebild och super stark o tuff tjej. Jag skulle vilja vinna paket 1, just för att det fanns en plattång med och min har precis bestämt sig för att sluta fungera. Sedan vill jag även vinna för att det är du som tävlar ut de, jag menar hur cool hade det inte varit att använda produkter och saker som man har fått av finaste dig. Sen ska jag inte vara någon annan än att säga att jag såklart uppskattar att få saker gratis;) Glöm aldrig bort att du är grym! GIRL POWER<33333

 87. Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle gärna vilja testa lite nya produkter och dela dem med min tvilling, vi fyllde år tre dagar sedan (6/11) så det skulle bli en härlig efterskottspresent. 😀

 88. Såå himla fina paket! Jag hade älskat att få paket nummer tre, riktig dröm att få den då flera av de produkterna finn s med på min önskelista till mina framtida hudvårdsköp <3 Har drömt om att prova nuxes produkter, alla mina vänner har dem och lovordar dem, men som fattig student är jag den enda av oss som tyvärr inte har råd med att köpa alla de krämer och hudvårdsprodukter som jag skulle vilja äga. Såå jobbigt att vara en beautyjunkie men inte ha råd!! Puss på dig Ida jag tycker du står för så himla fina ideal och är en superbra förebild för unga tjejer! evelina.kruse(a)live.se

 89. Skulle vilja vinna detta paket då det innehåller väldigt bra basprodukter för att ansikte samt hår ska må bra!
  Älskar din yt kanal!

 90. Bästa Ida! Jag skulle vilja vinna då jag behöver få rå om mig själv med härliga produkter efter en lång tids jobbiga saker som hänt i mitt liv, med bland annat att vi köpt vårt drömhus med råkat ut för fuskbygge och nu går igenom allt från advokater till stämning till rätten. Kram på dig!

 91. Hej! För mig spelar det ingen roll vilket paket, alla är lika fina och innehåller lika fina produkter, men paket 1 skulle nog passa in bäst på mig. Jag tycker att det är viktigt att inte slösa på Jordens resurser och bara köpa det som är nödvändigt för att minska mitt ekologiska fotavtryck. Därför skulle jag bli överlycklig om jag fick ett av dessa underbara paket, för då skulle det dels leda till att produkterna verkligen kom till användning och att jag sparar enormt på moder Jord.

 92. Hej Ida! Som studerande håller inte riktigt min budget till att köpa en massa skönhetsprodukter, och jag skulle därför uppskatta att vinna ett av dina kit!

 93. Blev sen lite mer än ett år tillbaka vegetarian, och vill nu börja använda mer och mer veganska produkter! Skulle vara till stor hjälp med detta kit, och alltså huur coolt att vinna sin idols ex-skönhetsprodukter (eller vad man nu ska kalla det😹)

 94. Hej!
  Jag är en 23 årig polisstudent som avgudar ditt jobb på sociala medier för att du är en så stor och bra förebild för många unga tjejer och killar. Då jag studerar har jag svårt att köpa dyra och bra produkter till mig själv och skulle gärna vilja vinna detta för att kunna unna mig själv lite omtanke i höstrusket och ta en paus i plugget.

 95. För spelar det faktiskt ingen roll vilket av paketen jag skulle vinna, jag tycker verkligen att alla paket har så bra samt fina produkter och jag är verkligen sugen att testa de flesta av dessa!!! Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag skulle vinna dels för att jag älskar att prova nya produkter men inte riktigt har ekonomin för att lägga pengar på sånna saker just nu och dels för att nu känns vardagen så grå och tråkig, dagarna går i ett och de är mörkt både då man lämnar lägenheten och kommer hem från jobbet, att vinna detta skulle verkligen ljusa upp mina dagar lite extra!! Kram kram, älskar både din blogg och din youtube!

 96. Jag skulle jättegärna vilja vinna eftersom jag är väldigt intresserad av skönhetsprodukter men som student blir det dyrt.

 97. Paket 3
  Produkterna passar mig väldigt bra i detta paketet! Varför vill jag vinna.. Jag känner typ WHY not!B-)
  Du äger Ida!
  🙂

 98. Hej Ida!
  Jag föll för detta paket allra mest för att jag ser att det innehåller en värmekudde. Denna behöver jag i mitt liv! Jag är nyopererad och har fått diagnosen kroniska sjukdomen Endometrios. Känner att värmekudde skulle göra min värk mer behaglig att kunna leva med (dagar då inte medicinen hjälper ordentligt) då det är så himla skönt att ha värme på där det värker som mest. I mitt fall är det över buken och äggstockarna.

  Dessutom känner jag att det vore välbehövligt att få kurera mig med alla dessa andra produkter i paketet. Skulle kunna ha ett litet mini-spa för mig själv, vilket jag verkligen behöver nu när kroppen ska läka efter operationen. Det har alltid varit viktigt för mig att ta hand om mig själv, men det känns desto viktigare nu faktiskt. Därför vill jag vinna! Som balsam för hälsan 🙂

 99. Hej! Skulle väldigt gärna vilja vinna paket 1 eller 2, bor tillsammans med en kille som studerar och det blir att jag får stå för det mesta och därför unnar jag mig själv inte så mycket så de hade varit väldigt roligt att vinna! Ha det bäst puss och kram

 100. Hej! Jag skulle jätte gärna vinna eftersom mina föräldrar troligen ska skiljas! Jobbar inte själv men skulle vilja ge min mamma något fint eftersom hon t ycket att detta är väldigt jobbigt! mitt Spotify namn är C1araw

 101. Hej Ida vill först bara säga tack för en inspirerande blogg, Youtube kanal och alla stunder du är med mig i lurarna.

  Paketet ovan är som skräddarsytt för mig. Precis allt jag vill ha en värmekudde för frusna mig, solkräm för känslig hud och nya sminkborstar då de gammala hänger på sista versen

  Det vore fint att vinna, kan ju aldrig bli för mycket Ida

  Ha det gott, trevlig helg!

 102. Bästa Ida! ❤️
  Det hade varit guld värd att vinna detta lilla packet då jag bor på Svalbard (världens mest nordliga ”stad” googla om du vill se vart det mer exakt ligger 😉
  Eftersom det ligger såpass nordligt har solen visat sig för sin sista gång iår och kommer inte tillbaka förens i februari/mars. Alltså är det bäcksvart dygnet runt. För att få ett litet ljus i vardagen hade det varit supert att vinna detta även att det är väldigt dåligt utbud av saker och ting här uppe och det är svårt att hitta företag som skeppar upp sina varor hit eftersom det har en lång transportväg.
  Lite annat än där vi sågs sist, i Thailand på ditt träningscamp vilket var ju mer än fantastiskt 🙂 glöm inte att du inspererar varje dag och du är en fantastisk människa. Kram Maja ❤️

 103. Följer dig på spotify nu!

  Jag skulle så gärna velat vinna detta maxade paket! Sedan jag flyttade hemifrån för över 1 år sedan så har jag endast varit vikarie/timanställd (vissa perioder utan jobb helt) vilket resulterar i att jag knappt har kunnat köpa någonting i varken skönhet eller klädesväg på över 1 år. Nu börjar mycket ta slut (har använt allt jag har väldigt lite för att det ska räcka längre) och det skulle vara perfekt att få hem detta paket! KRAM!

 104. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna alla tre paket för att vem vill inte vinna massa bra produkter och sminkborstar?? Jag vill vinna paket 3 för att jag gärna vill testa lite olika hudvårds produkter innan jag köper egna och för att man får en vetekudde! Älskar sånna men har tyvärr ingen själv. Att vinna skulle både kul, användbart och som en tidig julklapp❤️❤️

 105. Jag skulle verkligen vilja vinna för jag är student på högskolan och lever ju på ett csn vilket gör att budgeten blir tajt och detta är saker jag verkligen skulle behöva!
  Puss love you Ida du är bäst!

 106. Jag skulle verkligen vilja vinna det här paketet för att de skulle vara kul helt enkelt! Och försebad födelsedagspresent (24/10) 25 år, 2 barn o sambo och jag har följt din blogg i flera år och din youtube sen du startade den! Jag följde även på spotify via sambons konto då min spotify bråkar, haha! Ha de så bra, fortsätt med de du gör!

 107. Hej Ida. Nästa år är det dags för mig att ta studenten och självklart vill jag kunna hänga med på saker med mina kompisar som att åka iväg på någon resa, köpa en studentmössa eller gå på balen. Det betyder att jag kommer ha ganska knapert om pengar till annat. Att få detta kit där det finns så mycket saker jag skulle vilja ha som de ekologiska sminkborstarna, liksom huur bra är det inte att det finns så många bra och ekologiska alternativ! Du är en stor förebild, glöm aldrig det!

 108. Hej Ida! Jag vill vinna för jag såå gärna vill börja använda mer veganska och ekologiska skönhetsprodukter, men har inte riktigt ekonomin till att köpa in allt som jag behöver. Jag måste använda ekologiska produkter på min hud eftersom jag har candida överväxt i tarmarna som har gett mig utslag, så därför skulle det vara grymt för både plånkan o kroppen om jag vann!
  Kram så mycket 🙂

 109. Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna paketet eftersom det var så fina produkter!😍 Jag skulle ge bort en del till min mamma och syster som betyder väldigt mycket för mig. De gör min vardag till en bättre, och jag vill tacka dem!
  Själv har jag en del produkter så jag skulle kunna tänka mig att också skänka till de personer som behöver det mer än jag!🙌🏼
  Tack för att du gör dagen bättre med din blogg och youtube, älskar din låt❤

 110. Åååh skulle sååå vela vinna och har inte sån bra motivering varför förutom att jag dör för dig och din kanal och att jag skulle bli så jävla glad om jag vann😍 Ha det bäst i solen!

 111. Hej Ida! Jag skulle jättegärna vilja vinna detta kit, främst för alla hudvårdsprodukter. Min är hy fruktansvärd just nu och jag vill prova flera produkter men studentplånboken räcker inte till det alltid haha. Puss & Kram <3

  [email protected]

 112. Jag skulle så gärna vilja vinna för att testa på nya produkter som kanske fungerar bättre med min hy/hår och kropp. Med ansträngd mammapening så får man inte utrymme till att köpa mycket nytt ❤️

 113. Hej Ida!
  Vilken fin och generös gest du gör genom att lotta ut dessa grejer! Jag skulle tycka att det var skitkul att vinna detta paket eftersom att jag studerar och inte har råd att skämma bort mig själv så mycket , vilket ju är väldigt viktigt ibland 😉

 114. Hej jag tycker jag skulle behöver lite smil som gör min vardags roligar haft så mycket olyckor i över ett år första va min nervskada som jag kommer få en nervstimulator in portade i nästa vecka i Linköping och på detta då trillade jah skadade knä och fått meniske skada är så trött så detta hade gjor livet roligare 🙂 och du är så himla söt 🙂 kram Katja

 115. Skulle bli superglad om jag vann dessa fina produkter. Eftersom jag nu står ”arbetslös” mellan två jobb och inte har så mycket pengar över när vi samtidigt renoverar huset så vore det superkul att vinna! Kram

 116. Såg detta på youtube och skulle vara fantastiskt att vinna detta kit med saker för att hålla sig på topp nu till vintern 😍❄️💕 Älskar din låt och hoppas du har det bra i värmen! 🌴

 117. Hej Ida!❤️ Jag skulle så himla gärna vilja vinna för att jag har aldrig testa en ekologisk produkt och skulle så gärna vilja testa det 😻skulle betyda så jävla mycket för mig om jag vann paket två❤️du är bäst på inredning och allting älskar dig och dina kanaler och sociala medier så himla bra inlägg och allting😘 alltså skulle betyda så mycket om jag fick hem paketet💖 OMG! Säger jag bara din inredning jag älskar din och Pärlans inredning och såklart har jag härmat hela mitt rum efter eran fantastiska inredning alltså jag dör för den😻😻hoppas jag vinner älskar dig över alla andra youtubers💖

 118. Jag älskar att titta på dig och få tips om veganska produkter eftersom jag tycket det är svårt att veta vad som är veganskt, därför skulle jag vilja ha veganska produkter så jag får testa. Jag vill även börja sminka mig men vet inte vilka borstar man borde ha men om jag får de borstarna skulle jag inte behöva tänka mer på det, ha en bra dag!😊

 119. Hej! Skulle gärna vinna produkterna eftersom mina helt enkelt är slut i skåpet samt att jag reser en del och testar gärna nya spf-produkter och produkter i reseformat! 😀

 120. Hej Ida! Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag aldrig vunnit på sådana tävlingar, och är en fattig student som inte har råd att köpa något av ovanstående saker.

 121. Tjoflöjt!

  Jag skulle vilja vinna framförallt för att det är väldigt fina produkter som skulle komma väl till användning.
  Är nyinflyttad till Stockholm och har börjat plugga – så lever numera som ” fattig student” vilket gör att man inte kan lägga pengarna på något annat än hyra och mat.
  Så detta paket hade vart otroligt uppskattat!
  Bästa önskningar Therese :*

 122. Hej! Min motivering är att jag har fått så dålig hy nu på sistone, och jag la förra veckan ner alla mina pengar på en ny mobil till mig själv då min förra blev stulen. Jag har helt enkelt inte råd att köpa nytt smink och nya hudvårdsprodukter, hehe. Så jag hade blivit såå glad! Plus att det alltid är kul med lite nya grejer nu i höstmörkret☺️
  Kramar Fanny

 123. Jag skulle så gärna vilja vinna för att få ta del av den lycka du har när du öppnar packet med kläder under samarbeten. Det vore verkligen som en mini julafton

 124. Hej Ida!
  Jag ligger hemma i soffan och är fredags-sjuk istället för att göra fredags-fys, hemskt tråkigt… Dock blev jag glatt uppiggade av att se denna tävlingen. Finns det någon gång man är lika sugen på att bli fin och fräsch som när man är sjuk? nä! Paket 3 innehåller förutom massa upp-fräschade produkter även en värmekudden, som är min bästa vän både vid huvudvärk/spänd nacke och mensvärk.

  Ha en härlig och frisk helg!

 125. Hej! Jag skulle vilja vinna paket 3 för att jag pluggar och därför inte har råd att köpa riktigt fina skönhetsprodukter. Vill också ge deon till min kille som jobbar otroligt mycket!! Keep up the good work Ida! Kram<3

 126. Hej Ida! Jag skulle mer en gärna få vinna något av paketet dem ser lika intressant alla tre så en av dem skulle vara super kul då vinna. Skulle lyxa till min vardag nu när man precis blivit mamma och prion inte ligger riktigt på en själv. Tänk få detta få lyx till vardagen lite! 😍 du har verkligen bra låt lyssnar ofta på den hör hemma. Och fortsätt med sina härliga Youtube vloggar.
  Ta hand om dig!

 127. Hej! Jag vill överraska min mamma. Mina pengar tog slut för att jag blev sjuk ett helt år och var tvungen att sluta plugga och jobba så jag levde på sparade pengar det året. Nu har jag precis flyttat hem och det känns lite tråkigt att inte kunna bidra eller ge något till dem som tack för allt stöd de ger mig just nu

 128. Skulle vilja vinna då jag helt enkelt behöver piggas upp den här hösten. Förra året hade jag utmattningssyndrom och det sitter i även om jag kommit långt, fått nytt jobb där jag jobbar 80% och sedan studerar jag 50% på högskolan till specialpedagog. Har alltid full fart runt mig, så nu är jag ganska trött efter tentor och läsår på nytt jobb med nya elever :). Hade så gärna vilja vinna då :D.

 129. Tjena Ida! Vad kul intiativ med en tävling!
  Jag skulle vilja vinna på grund av att jag kan relatera till i princip alla produkter som är med på bilden, och jag vet att jag älskar dem. Använder exempelvis Löwengrips ansiktsprodukter varje dag, rå-diggar Toni&guy som hårprodukter och har provat Garniers rengöring ett flertal gånger. Har även hört riktigt bra om hudvårdsprodukterna från NUX och är riktigt pepp på att testa dem! Men som student så lever man ju på en ganska snäv budget, så att få hem ett sådant här grymt paket där jag vet att jag kommer uppskatta varje produkt (min pappa kan få Deon hehe) hade varit extremt uppskattat och roligt. Härligt att du är så generös och involverar oss läsare i sådana här sammanhang! Kraaaam

 130. Vore perfek att få som en liten julklapp till sig själv 😍😍 När man har köpt lägenhet så är det svårt att prioritera hudvård mm så hoppas på en vinst 🙂🙂
  Kram

 131. Hej Ida❤️
  Jag vill vinna packet 3 för att jag har nästan inga krämer, smink och sånt. Det som finns i paketet låter bra för mig. Och det är säkert jättebra för min syster som jag vill ge lite till, för jag förbereder julklappar nu när det börjar närma sig💕💫
  Dina bloggar är jättebra och jag gillar egentligen inte att läsa men du gör det intressant och roligare, tack för det❤️ Jag älskar dig och det du gör.
  Du obeskrivlig och fantastisk❤️ Tack för att du finns❤️❤️

 132. Hej Ida! Jätte fina grejer ju! Lite nytt nu i det gråa höstväder hade inte varit dumt och hade varit perfekt som julklapp till min mamma, ha det bra i det varma☺️

 133. Köper aldrig skönhetsprodukter själv eftersom det är ganska dyrt och jag vet aldrig vilka som är bra. Så detta hade varit perfekt så jag kan testa och se vad som passar mig. Ger såklart bort lite till vänner och familj med 😀

 134. Skulle vara riktigt kul o vinna något som man aldrig skulle köpa själv! Man kanske till och med får en favorit produkt när jag testar något som jag inte har testat innna. Skulle va perfekt o ge mig en egen julklapp då jag inte kommer få så många paket iår för att vi ska åka till Thailand på julafton🎁

 135. Det skulle va såå kul att vinna detta kit då jag just nu sparar järnet för att kunna åka ut på en längre backpack-resa i vår. Mitt sparande betyder att jag inte kan lägga pengar på annat än det som är absolut nödvändigt (typ mat och vardagliga toalettartiklar) så att vinna detta skulle verkligen vara nåt alldeles speciellt i min trista spar-vardag.

 136. Hey wargen! Det skulle vara mycket roligt för mig att vinna ett av dessa paketen från dig med tanke på att jag är studerande och smink och hudvård är inte min största prioritet av mina pengar för tillfället. Skulle även vara bra nu till jul och ta hjälp av vissa produkter till julklappar för nära och kära då det i år skulle vara lite svårt att få fram. Såklart skulle det oxå vara skönt att unna sig själv lite omtanke också i all stress, det var ett tag sedan haha!
  Ta hand om dig, och ha det bra i Marbella!
  Kram Amanda

 137. Denna tävlingen gjorde mig så glad, vilket fantastisk intiativ! Jag hoppas innerligt att jag kommer vinna detta då jag verkligen är i behov av framförallt hudvårdsprodukter, men även generellt smink/borstar osv. Jag lider av en väldigt känslig hy som ständigt får utslag, finnar osv, men som student finns inte pengarna att köpa produkter som kan hjälpa min hud på traven, eller att unna mig nya saker rent generellt. Sen när det närmar sig juletider finns det kanske även möjlighet att ge vidare någon av dessa fina saker till någon jag bryr mig om, just för att ekonomin annars begränsar mig med att skämma bort nära & kära, vilket är väldigt synd så jag älskar att kunna göra det! Att vinna detta hade gjort mig så otroligt glad!!! Ord kan inte beskriva, Håller tummarna stenhårt!
  Självklart vill jag även följa dig på Spotify, Set Sails går på repeat här hemma hos mig & längtar så tills din nya singel ska komma!!!!🙏🏼
  Tack för denna möjligheten till tävling, ha det så bra fina fina Ida! Fortsätt med det du gör, för du är en inspiration för många här ute, inte minst mig ✨💗

 138. Hej! Jag skulle bli jätteglad om jag vann, älskar att testa nya produkter men det går ju inte köpa så mycket som helst så att vinna vore toppen!

 139. Hej!
  Jag skulle vilja vinna detta eftersom att jag aldrig själv skulle lägga mina pengar på sånt här eftersom jag prioriterar annat högre. Och jag känner att jag skulle behöva ta bättre om min hud vilket detta skulle bli en start!

 140. Så fina grejer! Skulle vilja vinna för att få testa nya produkter som man förmodligen inte skulle lägga pengar på och köpa själv. Smink och skönhetsvård är ju såå kul! Men också dyrt. Jag som studerar lägger sällan pengar på det! Håller tummarna. Kram!

 141. Underbart paket! Så bra produkter! Älskar vetekuddar och tvålar från Lush. Både jag och min mamma är intresserade i smink och skönhetsprodukter, så jag skulle vilja vinna Paket 3 och dela vinsten med min mamma. Perfekt nu inför juletider!

 142. Vill helst vinna Hudvårdsset från nuxe då jag vill testa nya produkter. Kanske hitta nya favoriter då jag hållt mig till samma ansiktsprodukuter i flera år för plånboken säger ifrån att våga chansa.

 143. Skulle helst vilja vinna hudvårdsset från nuxe då jag vill testa nya produkter. Kanske hitta nya favoriter då jag hållt mig till samma ansiktsprodukuter i flera år för plånboken säger ifrån att våga chansa.

 144. Jag skulle vilja vinna detta sätt för att allt som inehåller passar mig. I det andra fans det mobil skal eller hur? Jag har inte en sån mobil och dräfrör kan jag inte välja det prodikter. Jag skulle vilja ha ett par bra produkter då jag är dålig på att hitta bra. Och i min ålder är det bra att använda bra produkter. Jag fyller snart och tänkte detta kan vara som en födelsedagspresent till mig själv från världens finaste ida. Jag skulle ju självklart vilja vinna något från dig. Videon där du försöker vara mamma är så bra du är helt uderbar. (Jag är faster och hen har bara levt 1 år) :). Älskar dig puss och kram hoppas du får en bra dag <3 <3

 145. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna detta paket då jag inte unnat mig något till mig själv på väldigt länge. Har grov IBS och haft en väldigt jobbig period det senaste som resulterat i många timmar i sängen utan ork att varken göra iordning mig eller ta hand om mitt yttre. Ett plus för oss med magont är den fina vetekudden som följer med i paketet! Hoppas jag har äran att vinna! Tack för att du är du!

 146. Om jag vann det här paketet hade jag varit så tacksam då jag har väldigt dåligt med både sminkborstar och hudvårdsprodukter. Älskar att sminkborstarna är ekologiska då jag börjat värna mer om miljön. Jag går igenom en tuff period just nu så att få unna sig det här paketet hade verkligen piggat upp min vardag! Kram <3

 147. Jag skulle vilja vinna för att jag skulle uppskatta att ha något som kan pigga upp min vardag, jag är sjukskriven då jag nyligen opererat mig och det ser inte lovande ut. Kommer inte kunna träna likadant som jag gjort förut på heltid. Så jag är inne i en dålig och jobbig period med mycket motgångar. Så jag skulle bli sjukt glad och tacksam om jag vann då jag vill börja använda veganska produkter och detta är en god start att byta ut det jag har hemma mot dina!
  Kramis

 148. Jag skulle gärna vilja vinna produkterna för att kunna ge något tillbaka till min mamma som sliter och kämpar för att ta hand om mig och mina syskon. Hon unnar aldrig sig något längre, även om jag vet att hon har ett stort intresse för just hudvård, men pågrund av de förutsättningar vi lever under så finns det iiiiiiinte riktiiiigt plats i våran budget för några såna ”onödiga köp”. Därför skulle jag gärna vilja vinna för att kunna ge min mamma något tillbaka, och genom att vinna skulle jag kunna ge henne en riktigt fin julklapp också. 🙂 Även om det såklart är tanken som räknas så skulle jag verkligen vilja ge henne något fint, som hon verkligen förtjänar.
  Värmekudde skulle även komma mig väl till pass, då jag, precis som du har givits en lite ”krävande” mage 😉

  Puss & kram, Du är bäst Ida!!
  PS. Älskar din låt och ser verkligen fram emot den nya!

 149. Hej! Jag önskar mig schampoo och balsam från Toni and Guy. Jag har nog nordens tunnaste hår men tänker vintercykla hela hösten och vintern. Det är 7,5 km enkel väg så jag duschar när jag kommer fram. Vore ropen att ha riktigt bra hårprodukter som får bukt med cykelfrisyren och ger en skön start på dagen efter en kall, regnslaskig novembermorgontur!

 150. Jag har precis börjat högskolan och pluggar hela dagarna framför datorn. Min hy påverkas mycket av datorn och allt återfuktande och spf i detta kitet hade passat mig jättebra. Dessutom verkar ju vetekudden hur härlig som helst att ha innanför jackan när jag tar min dagliga promenad runt sjön 🙂

 151. Åh så fint av dig! Jag, mamma till en snart 1,5 år liten goding, har varken pengar att köpa något till mig själv eller inspiration att göra något för mig själv, som hemma-spa eller fixa till mig. Min syster fick barn 8 dagar efter mig och vi är i samma situation, så hade jag vunnit så hade jag delat med mig till henne. Du är så inspirerande på alla sätt fina Ida! ❤️

 152. Skulle så gärna vilja vinna detta paket. Min hud blir alltid värre under höst/vinter halvår så det skulle pigga upp en trött 2 barns mamma med detta paket. Värmekudde skulle passa perfekt till min IBS mage!
  Kram 🌸

 153. Åh vilket härligt paket! Just nu kämpar jag med praktik, extrakurser, examensarbete samt andra examinationer och skulle verkligen behöva unna mig en mysig spa-dag hemma😊Hyn mår inte toppen i kylan och den torra sjukhusmiljön… Och dessutom ser den där vetekudden optimal ut för mina ömmande muskler😂

 154. Jag skulle helst vilja vinna hög 1…. men det spelar egentligen ingen roll😂😂 Såg detta från din youtube video och hoppas att jag vinner för att skulle va kul att ge bort saker i julklapp som man själv inte kan betala.! Och har aldrig vunnit nån sånhär tävling och hoppas bara på ödet att du väljer mig❤️❤️❤️Mail mig annars på [email protected]

 155. Jag vill vinna paket nummer 1 för att jag behöver verkligen ett nytt mobilskal o nytt schampo o balsam, jag önskar att ja vann

 156. Följer 🙂

  Ååh, jag vill skämma bot mig själv. bara få känna att jag har rätt att slappa och bara njuta av nya produkter. Bara tänka på mig själv för ett litet tag … men jag ser ju att det finns nåt till pojkvännen med, så han blir också glad.

  Kram! Tack för en generös tävling 🙂

 157. Åh jag skulle så gärna vilja vinna paket tre! Nu när vintern börjar närma sig så är verkligen i behov av nya ansiktsprodukter då min hud inte riktigt tycker om kylan så värst. Dock är jag student och plånboken tillåter inte riktigt mig att köpa de produkter som min hud förtjänar, hade därför blivit SÅ glad om jag vann!!

 158. Hej Ida!
  Ååå, va fint av dej att du kan lägga tid på att någon annan får nya och jätte fina produkter. Jag skulle bli super duper dunder glad, och det skulle betyda så mycket om jag skulle vinna paket nummer tre. Jag skulle så gärna vilja testa nya olika produkter. Jag såg denna tävlingen från din vlogg, och tänkte att nu skulle jag ha chans att vinna nya produkter. Jag har aldrig vunnit något.
  Puss & Kram! ILYSM!

 159. Hade vart så roligt att vinna något till mig 😊 Som ny bliven två barns mamma så unnar man sig aldrig något .
  Älskar din blogg och youtube ❤️

 160. Jag arbetar just nu volontärt med en organisation som kortfattat jobbar med att inspirera och backa upp skolungdomar som vill sprida kärlek och förbättra klimatet på Sveriges skolor. Så just nu bor jag i ett kollektiv ihop med ett gäng andra volontärer på samma organisation. Den här terminen har vi alla kämpat väldigt hårt med olika projekt, jobbat från tidiga morgnar till sena nätter osv. Jag känner mig väldigt stolt över vad vi åstadkommit, men framförallt över mina kära kollegors slit som har varit så inspirerande för mig att se. Har nu länge tänkt att jag skulle vilja visa min uppskattning till dem med nån typ av present, men eftersom att jag inte har någon inkomst är det svårt att hitta något till alla som håller min budget. Just därför blev jag så otroligt glad när jag såg det här inlägget, det hade varit en perfekt uppmuntran för oss alla med lite fräscha produkter. Dessutom har jag en extrem förkärlek till katter, så den där tvålen från Lush får mig ju att vilja gråta haha!

  Så för att värma ett katthjärta och ett gäng trötta volontärer borde vinsten gå till mig/oss helt enkelt! Tack på förhand! 🙂

 161. Detta paketet vill jag gärna vinna då det första jag ser är sminkborstarna, HERREGUD, mina sminkborstar är säkert 7 år gamla och extremt slitna och vad är bättre än ecotools? Den andra saken som tilltalar mig lite extra är värmekudden som jag hade tänkt ge i julklapp till min bästavän som lider av mycket värkar och värme hjälper mot värk vilket blir en alldeles perfekt julklapp att ge bort. Resterande saker ser också väldigt inbjudande och trevligt ut så jag tackar inte nej till att få testa dessa heller.

  Kram

 162. Hej världens finaste Ida!! Jag skulle så gärna vilja vinna dessa produkter för jag tycker det är såå otroligt viktigt med miljön+att jag tycker att det är bra att ta hand om sin hy m.m.
  Detta har inget med tävlingen att göra men jag vill bara att du ska veta vilken fantastisk människa du är🌟 Du är en stoooor inspiration för mig😽💘 Du är bäst, glöm ALDRIG det💕

 163. Heej fina Ida!

  Tycker du är grym och en megainspiration kring så mycket, främst inom veganism och träning! Men även din personlighet som är så sprudlande glad.🤗

  Jag är en ekonomistudent i Stockholm som inte alltid är det billigaste och lyxigaste livet, därmed är det inte ofta jag kan unna mig massa härliga produkter längre! Därmed håller jag tummarna att turen är med mig i den här tävlingen.😇😍

  Annars önskar jag dig all lycka till och kör på som du gör!

  Kram!🌟

 164. Det hade varit så kul att vinna lite nya saker, speciellt till kroppen så man kan ta hand om den lite extra. Sen är det alltid kul att testa nya saker som man annars kanske aldrig hade testat!

 165. Jag skulle mer än gärna velat vinna detta då det innehåller mycket bra hudvård som jag verkligen skulle behöva. Under vinterhalvåret är min hud inte så rolig och pga en kronisk sjukdom (endometrios) så har jag väldigt dålig ekonomi. Så därför skulle jag aldrig haft råd att köpa detta själv.
  Kram och tack för att du finns!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar