Annons
Annons


TANTRAKURS



De enda två bilderna jag tog under workshopen. Haha 😀

.

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår bra? Själv mår jag toppen även om jag just nu är omritad av KAOS på alla fronter. Varje morgon kl 7.00 kommer snickarna in och härjar. Hela stora badrummet håller på att rivas ut. Kommer visa er mer bilder på det i veckan. Sedan håller jag på att byta revisor så mycket med ekonomin just nu och det är inte så lätt att hitta ro till det när man har borrmaskiner, kraschande kakel och slipmaskiner tjutandes i örat. haha. Jag gör mitt bästa.

Annons

Men i alla fall så mår jag bra och jag var på ett superspännande event i måndags. Jag var nämligen på en nybörjarkurs i tantra. Så mycket nytt och intressant information! De berättade om vad tantra är, hur man ser på menstruation inom tantra, olika punkter och orgasmer som vi kvinnor har/kan få. Väldigt intressant och härligt att hänga med så många öppensinnade tjejer. Ville egentligen gå steg 2 nu i veckan men ska på födelsedagsmiddag så missar det tyvärr.

Har någon av er testat eller kanske till och med håller på med tantra? 

6 kommentarer till “TANTRAKURS”

 1. Hej Ida! Jag har precis fått hem ett paket från Welloteket och jag känner mig superpeppad! ?

  Jag har varit sjukskriven och behövt fokusera på att klara vardagen, men sen fick jag behandling och nu har jag mer energi. Den energin har jag lagt på min hälsa -på att promenera, på att spaa, lägga om kosten långsamt till en mer växtbaserad sådan, läst på om kosttillskott osv. Allt för att kunna må (ännu) bättre och klara skolan!

  Jag har köpt hem Spirulina, B12, magnesiumm, MSM samt fler ”matiga grejer” som bjäst och hampafrön. Varje dag dricker jag även citron för utrensningens skull.

  Är det bäst att börja med ett tillskott i taget eller går det att börja med allt samtidigt? Jag skulle gärna långsiktigt ha så få tillskott som möjligt (för plånbokens skull) och om jag kör allt samtidigt så är det svårt att veta vad som är vad, samtidigt som jag gärna ”boostar” på nu innan skolan börjar. ? Men kroppen kanske får en chock? Eller så blir den jätteglad haha. Har du något råd?

 2. Som många andra lider jag av IBS och min mage är ständigt uppblåst när jag har ätit. Vill så gärna få ett stopp på detta men vet inte hur jag ska gå till väga i dagens djungel av dieter. Jag äter clean mat, mycket grönsaker och nyttiga fetter och en del kyckling, ägg o fisk men inget rött kött. Har även testat under en period vegansk kost och gillar det för det får mig att känna mig ren inifrån och ut. Men har svårt att hitta en balans mellan protein fett o kolhydrater. Hur tänker du när du gör en måltid? Tycker proteinet tyvärr är en trång sektor när man äter veganskt…
  Jag tror att jag är överkänslig mot en mängd livsmedel eftersom jag nästan alltid blir uppblåst. Om jag minns rätt har du gjort ett utförligt hårmineralstest där du fått mycket exakta svar på specifika livsmedel mm. Rekommenderardu detta? Hur ska jag gå till väga?

 3. Hej fantastiska du!
  Jo det är så här att jag skulle vilja lära mig ha mer kontroll över min kropp och kunna göra lite avancerade yoga ställningar som att stå på händer som du brukar göra på en del bilder med benen åt varsitt håll om du förstår vad jag menar? 😀
  Jag älskar yoga och meditation det gör mig glad och kan hjälpa mig släppa all oro jag går omkring med för en stund.
  så undrar om du skulle kunna göra en video där du steg för steg lär ut hur man kommer upp på händer och kan stå kvar utan att tappa balansen.
  Jag kommer inte riktigt upp hela vägen med benen rakt, jag vet inte om jag är för svag i involverade muskler eller om jag har helt kontroll över min kropp. Tack på för han fina du. Kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar