Annons
Annons


TANDBLEKNING MED BRILLIANT SMILE


Har gått runt med ett STORT leende hela dagen idag med mina fina, vita nyblekta tänder! Ett vitt leende är verkligen något jag tycker är så snyggt! Gjorde min blekning med den säkraste metoden Brilliant Smile på KS White Smile på Sveavägen i Stockholm. Den skadar varken emalj eller tandköttet på något vis. Är så sjukt nöjd!

Hade redan ganska vita tänder innan men kolla skillnaden på före och efter… (Bilden är HELT oretuscherad och inget ljus är ändrat)

Det allra bästa var att jag gjorde en efterbehandling som gör att man kan dricka kaffe eller äta vad man vill direkt efter behandlingen! Så himla bra för hade inte klarat mig utan kaffe idag! 🙂

 

Annons

ERBJUDANDE TILL MINA LÄSARE!

En tanblekning kostar 5000kr, men jag har fått den stora äran att ge hela 50% rabatt till mina läsare! Lämna bara ”Ida Warg” som referens vid bokning.

Boka antingen via hemsidan –> http://kswhitesmile.se/ eller ring 08-120 58 120

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar