Annons
Annons


TAGIT UPP LÖPNINGEN IGEN


lopning

Hej mina finisar! Är tillbaka i Sverige nu och sitter i cafeterian på mitt gym, jobbar och dricker chokladsmoothie. Det är livet det kan jag säga 😀 haha. Håller på att klippa en videoblogg från Dubai som kommer komma upp i början av nästa vecka. Garvar så mycket åt mig och Natasha, vi är så knasiga! 😀

Annons

I alla fall så har jag tappat lite suget på styrketräning och är mer peppad på att svettas, så jag har tagit upp löpningen igen. Efter all löpning i våras så fick jag problem med ett knä och en fot så måste ta det superduper lugnt! Just nu kör jag att jag springer 1 min och går 1 min. Testade att springa 2 min i sträck men då kände jag direkt av mitt knä så ska ska hålla mig på 1/1 i några veckor så kroppen vänjer sig. Men det är bara nice. jag har inget mål med att klara en viss sträcka eller tid utan springer bara för att det är skönt att röra på mig. Prefekt att lyssna på en podd när man springer. Ni kan se mitt pass nedan.

5 min power walk 7km/h och 1% lutning

1 min löpning 10-11km/h + 1 min power walk 7km/h på 1% lutning X 40 min

5 min power walk 6,5km/h 15% lutning

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar