Annons
Annons


TAGGAD PÅ MER TRÄNING


Igår var jag och tränade på StudioDQ. När jag gick hem sved det både mellan benen och skinkorna efter att ha testat nya trick haha. Men lite sveda hindrar inte mig från att fullkommligt älska Pole Dance! Bästa och roligaste styrketräningen någonsin!

Nu är det bara en gång kvar på denna terminen men som tur är så börjar nästa termin redan veckan efter och då ska jag nog ta en klass till i veckan. Är lite sugen på att börja på Akrobatik på söndagar som är en ny klass. Jag har alltid velat lära mig att göra volter och kunna gå på händer. Wihoo.

Så för alla er som vill testa Pole så finns det nästa vecka prova på klasser (ni har chans att vinna gratis klass HÄR!) och veckan efter börjar en helt ny termin så passa på att anmäla er.

Follow on Bloglovin

Annons
3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar