Annons
Annons


TAGGAD PÅ DENNA DAGEN


zara-4-ida-wargzara-2-ida-wargzara-1-ida-wargzara-ida-warg

Clothes – Zara // Shoes – H&M

God morgon mina hjärtan och hoppas ni sovit gott? Visst är kläderna ovan magiska? Love them! Jag mår i alla fall toppen och är så taggad på denna dagen! Jag ska först fixa nya naglar så jag är sommarfin till Nellys pool party på fredag.

Annons

Det kommer bli så sjukt kul! Jag och typ 100 andra har blivit bjudna på en hemlig resa (Jag hoppas på Ibiza). Vi vet bara att vi ska vara på Arlanda och ha passet med på fredag morgon. Wohoo så galet kul och såklart jag måste ha nya fina naglar tills dess. Efter det så ska jag på 2 möten och sedan spela in ett nytt avsnitt med Stadium till min youtube. Ett nytt avsnitt med ett sjukt roligt intervallpass kommer upp ikväll så missa inte det! Efter inspelningen ska jag försöka få till ett träningspass och jag tror det får bli löpning… eller kanske rehab styrka för rygg och axel… hmmm? Får se vad jag är taggad på helt enkelt 🙂 Ska ni träna idag? I så fall vad? Nyfiken 🙂 Puss, I

//English: Good morning my sweeties! Hope you slept well? Do you like the clothes above? I just love them! Anyway I feel great today and Im so excited for this day! I will fix new nails because Im going on a secret trip (I hope to Ibiza) with Nelly this friday. I just know to be at Arlanda with my passport friday morning. Wohoo it will be so fun and I have to have new summer nails until then. After that I have 2 meetings and then Im recording a new video with Stadium to my youtube channel. This afternoon I will post a new video with a fun interval workout so do not miss that! After recording Im going to the gym for a workout. Are you going to train today? What? Im curious 🙂 Love, I

 

43 kommentarer till “TAGGAD PÅ DENNA DAGEN”

 1. Jag ska springa mitt andra pass av veckans Wargrun, hoppas det går lika bra som det första jag sprang. Och så ska jag galoppera med min ponny i skogen. Helt klart bästa träningen 😀

 2. Jag ska nog ut och springa om det är fint väder haha, annars blir det nog styrka för armar och mage 😀 Älskar Idas Kök serien, när kommer det fler avsnitt?
  Kram

  1. Å vad härligt! Tack finis vad kul att höra! Fler avsnitt kommer men vet ännu inte än när nästa kommer men jag har ett program på H så ska skynda på han som klipper det 🙂 Kramis

 3. Jag har precis avslutat mitt intervall-pass och avslutning med lite axlar! Älskar att vara själv på gymmet en tidig morgon 😀 Synd att det händer alldeles för sällan att jag orkar vara morgonpigg haha
  Hoppas ni får det grymt på Poolpartyt, är inte liiiite avis heller ! 😉

 4. Jag har då inte sovit gott alls, min dumma axel som krånglar MEN din bild med den härliga kjolen, det får mig att le för jag vet att sommaren är på väg.. 😀

  1. Åh har du också knas med axeln. Hoppas den blir bättre! Ja visst var den fin Stor kram på dig <3

 5. Idag blir det löpning för min del. Jag funderar på ett mellanpass då jag ska springa GB-varvet om några veckor och då blir löpning minst 3 dagar i veckan. Jag vill tacka för din youtube videon om stretchövningar för löpare, den har verkligen hjälpt mig med problemområden så som framsida lår och knäna då jag tidigare får väldigt ont i kroppen efter ett långt löppass. Blir verkligen taggad på att träna när jag läser din blogg. Kramar 🙂

 6. Jag ska springa Älven Runt idag, 4,6km. Mitt första lopp på flera år så är taggad! Grym blogg Ida! ❤️

 7. Heej, jag har en fråga och det är om crosstrainer är bra träning ja försöker nästan köra crosstrainer varje dag minst 15min Ibland 30min men är det bra om man vill gå ner i vikt och få en tränad kropp eller är det ”världelöst” isåfall har du några andra tips som är bättre för ja hat tyvärr inte råd med gymkort så ja tränar hemma, (är 15 år) btw, Älskar dig och din blogg du är min förebild och min största inspiration❤️

  1. Hej fina du och tack snälla. Ska man ner i vikt är all träning bra. jag skulle dock råda dig till att variera mer. Kör 2-4 pass av mina styrks cirklar som du hittar på min youtube kanal. Glöm inte prenumerera http://youtube.com/idawarg Kramis

 8. Ska snart ut och springa ett av veckans intervallpass sen efter det blir det att träna upp min bålstyrka lite

 9. Här är det mitt i natten men jag HAR tränat tidigare idag 🙂 Det blev ett HIIT cirkel pass med mina Boot Camp mammor och sen körde jag lite extra core-övningar hemma. Gud va kul med en suprise-resa! Hoppas det blir ditt önskeresmål!

 10. Hej Ida! vilken inspirerande blogg du har! Jag har en liten fråga angående mat. Jag är en väldigt lång tjej och äter mycket mer än många andra, frukost, lunch, mellanmål osv. men mitt problem är att jag inte riktigt känner mig mätt. Fast jag äter gröt, mackor och ägg till frukost och en riktig lunch i skolan. När jag kommer hem på eftermiddagen så är jag jättehungrig och då äter ibland både gröt, frukt och mackor, allt fullkorn! Har du något tips på vad jag kan äta för att känna mig mer mätt? Jag går heller inte upp i vikt fast jag äter jättemycket, både fett, kolhydrater och protein.Och jag tränar inte alls mycket, kör lätt styrketräning och cyklar.
  Kram!!

  1. hej fina du och tack för din kommentar! Jag skulle testa lägga till mer fett som smör och olja och även mer protein som ägg, fisk, fågel mm. Kramis

 11. Idag är det vilodag för mig. Imorgon kör jag rygg pass och lite annat smått och gått Mycket bra blogg har blivit helt förälskad

 12. Hej Ida! Du är så himla fin måste jag bara säga och jag tyckte toppen och kjolen som du hade på dig från Gina Tricot i ett tidigare inlägg var så otroligt fint! Tänkte fråga dig vad du har för storlek i de plaggen eftersom jag skulle vilja beställa de också:)

  Kram Ebba

  1. Men å tack vad glad jag blir! <3 Ja de vita kläderna är så fina och jag har XS i båda. Kramis

 13. hej Ida! tänkte fråga vad du tycker om mitt upplägg av hur en träningsvecka kan se ut!:)
  mån: mage
  tis: yoga
  ons: löpning, hemma träning
  tors: rygg+cirkel
  fre: ben
  lör: vila (promenad)
  sön: armar+axlar, 50 crosstrainer
  ser det bra ut? kram:)

 14. Hej!
  Jag tycker verkligen om din blogg, den är en av de bästa träningsbloggarna! Jag har en fråga angående hur du ställer dig till alkohol? Har du slutat dricka helt eller kan du ta någon glas vin eller en helkväll och nu förstår jag att du inte umgås med så mycket ”fest”-människor men kan du gå ut nykter när andra dricker eller struntar du i att följa med?
  Ha det bäst!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar