Annons
Annons


TAGGAD PÅ DENNA DAGEN


zara-4-ida-wargzara-2-ida-wargzara-1-ida-wargzara-ida-warg

Clothes – Zara // Shoes – H&M

God morgon mina hjärtan och hoppas ni sovit gott? Visst är kläderna ovan magiska? Love them! Jag mår i alla fall toppen och är så taggad på denna dagen! Jag ska först fixa nya naglar så jag är sommarfin till Nellys pool party på fredag.

Annons

Det kommer bli så sjukt kul! Jag och typ 100 andra har blivit bjudna på en hemlig resa (Jag hoppas på Ibiza). Vi vet bara att vi ska vara på Arlanda och ha passet med på fredag morgon. Wohoo så galet kul och såklart jag måste ha nya fina naglar tills dess. Efter det så ska jag på 2 möten och sedan spela in ett nytt avsnitt med Stadium till min youtube. Ett nytt avsnitt med ett sjukt roligt intervallpass kommer upp ikväll så missa inte det! Efter inspelningen ska jag försöka få till ett träningspass och jag tror det får bli löpning… eller kanske rehab styrka för rygg och axel… hmmm? Får se vad jag är taggad på helt enkelt 🙂 Ska ni träna idag? I så fall vad? Nyfiken 🙂 Puss, I

//English: Good morning my sweeties! Hope you slept well? Do you like the clothes above? I just love them! Anyway I feel great today and Im so excited for this day! I will fix new nails because Im going on a secret trip (I hope to Ibiza) with Nelly this friday. I just know to be at Arlanda with my passport friday morning. Wohoo it will be so fun and I have to have new summer nails until then. After that I have 2 meetings and then Im recording a new video with Stadium to my youtube channel. This afternoon I will post a new video with a fun interval workout so do not miss that! After recording Im going to the gym for a workout. Are you going to train today? What? Im curious 🙂 Love, I

 

43 kommentarer | Translate


Annons
Laddar