Annons
Annons


TAGGAD FÖR TRÄNING


Den här helgen är jag HELT LEDIG! Jag kan inte ens minnas när det hände senast? Har haft ett fullspäckat schema de senaste veckorna från dag till kväll och från måndag-söndag. Idag och imorgon ska jag enbart umgås med mig själv och hitta ny energi.

Annons

Jag älskar nämligen att ha egen tid så man kan pyssla hemma, blogga, träna, laga god mat, baka och bara ta det lugnt.

Är så sugen på att träna nu! Hittills i veckan har jag bara kört 2 träningspass varav 2 klasser Poledance. Har känt mig lite trött i kroppen så har lyssnat på den, matat den och vilat. (Jag är pollenallergisk och börjar känna av, så det i kombination med mycket jobb gör mig trött.) Men jag är stolt att jag lyssnat på min kropp, vilket jag rekommenderar alla att göra.

Nu har jag fått i mig en härlig lunch och tänker ta mig en solig promenad till gymmet för att sedan köra skiten ur mig själv och mina ben. Nu j*vlar kör vi! 🙂

Nya kläderna från PUMA är på…

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar