Annons
Annons


TACK FÖR ER FRÅGVISHET!


Vaknar och ser att jag fått över 100 kommentarer! Wow vad ni var frågvisa, nu har jag att göra 😀 haha. Superkul och tack för alla frågor! Jag har lovat att svara på varende en och då kommer jag också göra det så håll utkik framöver (börjar idag).

Annons

Alla svaren kommer ni även hitta i kategorin ”SVAR PÅ KOMMENTARER” på höger sida om bloggen.

Men nu över till gårdagens träning… Var jag och tränade Poledance på StudioDQ. Vi nötade alla tricken vi ska ha i koreografin på uppvisningen om några veckor och det var grymt jobbigt med superkul! Har en hel del blåmärken idag dock vilket inte är så bra då jag ska plåtas i eftermiddag. Men men, vi får hoppas att fotografen är grym på att retuschera 😀

Happy friday!

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar