Annons
Annons


TACK FÖR DENNA TERMINEN


Medan jag har varit borta och gigat på Julshowen i helgen har mina elever på Lidingö haft terminsavslutning med föreställningar. Jätte tråkigt att jag missade allt detta och ett STORT TACK till min undervisningspartner Ida Smedberg för att ha tagit hand om mina grupper <3

Ida har även filmat och lagt upp klipp från showen.

Här kommer en liten Discokoreografi med SPECIALEN 1. De har endast tränat disco i 5 lektioner med mig. GRYMT jobbat! 🙂

Annons

Här kommer SPECIALEN 2 med en liten jazz/commercial dans a la Ida Warg. SUPER SNYGGT brudar!

Och sist men inte minst har vi duktiga SPECIALEN 3 men ännu lite mer commercial jazz 🙂

TACK för denna terminen alla grymma elever! Önskar er nu en GOD JUL och GOTT NYTT ÅR och hoppas att vi syns nästa termin!

JULKRAMAR Wargen

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar