Annons
Annons


TACK FÖR ALL KÄRLEK!


Vill bara tacka för all kärlek ni ger mig ♥ Är full med energi efter att ha läst era kommentarer om träningslycka. Här kommer en kommentar…

”Idag har jag dansat balett! (som varje lördag) Bästa pausen från livet och allt som hör till. Tack vare din stretchvideo som jag gjort varje dag kändes det som att det gick bättre än förra veckan, tänk att en veckas stretching hjälper så mycket! tack för den bästa och peppande träningsbloggen, utan din blogg hade jag inte varit lika stark och träningsglad som jag är idag. och dina recept gör det ännu bättre!!! kram på dig fina Ida!”

Så underbart att höra och kul att stretchprogramet hjälp dig i din dans. Jag körde alltid detta innan mina balettklasser då det öppnar upp höften och gör det enklare att utföra tekniskdans på ett korrekt sätt. Rekommenderar verkligen alla dansare att testa detta innan klass, eller innan en hård stretch som tex spagat eller splitt. Bara att sätta på play och följa efter…

Annons

 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar