Annons
Annons


TACK FÖR ALL KÄRLEK!


IMG_4364.JPGVänner ni ger mig så mycket kärlek och jag vill vara säga tack för all er feedback på inlägget om nomineringen i Finest Awards. Uppskattar verkligen era röster och vill ni får ni gärna rösta igen HÄR då man kan rösta 1 gång om dagen. Sedan vill jag också tacka för alla otroligt fina kommentarer jag får här på bloggen, youtube, instagram och för all feed back på min Mikz kanal. Det är era kommentarer som driver mig att vilja fortsätta inspireara. Fick kommentaren nedan här om dagen och den gjorde mig helt varm i hjärtat och jag måste bara dela med mig av den då jag tror den kan inspirera alla er med magproblem. Att jag kan hjälpa och inspirera er genom mina kanaler känns helt underbart och TACK ni gör mitt jobb till världens bästa! <3

”Hej Ida! Jag skrev till dig för säkert ett år sedan om min då “nya” diagnos, IBS. Du rådde mig då att utesluta både gluten och mjölk. Då jag som så många andra älskar mina mjölkprodukter ville jag inte ge upp dessa innan jag provat allt annat. Gluten slutade jag dock med, och vilken skillnad!! Jag blev en helt ny människa! Jag hade äntligen energi igen! Dock var magen fortfarande kaos.

Efter många om och men hittade jag och fastnade helt för fodmap-kosten. Vet inte om du hört om den eller ej, går ut på att utesluta vissa typer av kolhydrater som jäser i magen/svårnerdbrytbara osv. Så under ett år åt jag enligt fodmap-kosten vilket gjorde en enorm skillnad. Från att ha varit sjukskriven i månader och på gränsen till att bli akut inlagd på sjukhus till att kunna jobba och plugga utan att sjukskriva mig en endaste dag pga magen!
Efter ett år med detta kände jag dock att det inte var tillräckligt bra. Visst mådde jag så pass bra att jag kunde jobba/plugga utan större problem men fortfarande med en mage som såg ut att vara gravid i sjätte månaden vissa dagar och med enstaka rejäla kramper och illamående. Bestämde då att nu är det dags för mjölkfritt! Och TACK Ida! Mjölk är något som jag inte klarar av och mår nu ännu bättre efter att ha slutat med mjölk sen årsskiftet.

Ville bara berätta att du hjälpt mig och inspirerat mig till att göra detta. Du visar att det går att leva utan gluten och mjölk (vilket jag tyckte var samma som en dödsdom för bara något år sedan!) och jag vill bara tacka dig!”

Annons

//English: Sweeties you give me so much love and thank you for all feedback you give me everyday! Your comments and feedback is what makes me want to write this blog forever 🙂 <3 Love, I

9 kommentarer till “TACK FÖR ALL KÄRLEK!”

 1. Hej Ida!

  Kan inte du fota/skriva vilka livsmedel du ”alltid” har hemma och använder mest av? 🙂

  Kram

 2. Hej!
  Jag har just köpt holistic proteinpulver. Hur ofta rekommenderar du att man tar det? max portioner per dag? Undrar också hur länge pulvret håller, blir det dåligt om man har det längre än en månad eller har den nått hållbarhetsdatum??

  1. Hej Hanna och vad kul! Jag skulle rekommendera 1-2gånger dag. Det håller sig länge. Borde stå på burken hur länge just din håller 🙂 Kramis

 3. Du är bäst, har inspirerat mig så mycket också, med både träning och (framförallt) kost! Min mange är så lugn och fin, och mår magen bra mår hela jag bra 🙂
  Diggar ditt nya ”Idas Kök” på youtube också! Kramar

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar