Annons
Annons


TABLETT SOM BRYTER NER LAKTOS?


bild

question-answer

Hej Ida! Jag har sen några månader uteslutit laktos i min kost och märker stor skillnad på min mage och hur jag mår! Jag klarar av att äta mjölkprotein, men inte laktos. Men nu i sommar har det blivit ganska mycket laktos ändå beroende på att jag har ätit ute och ätit på ställen där laktos ingår i maten och det inte går att göra någonting åt. Men då undrar jag om du vet någon bra tablett från Holistic som jag kan ta när jag vet att jag ska äta laktos? Jag vill ha naturliga grejer och tycker att Holistic är ett bra märke, men tänkte om du kunde hjälpa mig. Alltså vill jag ha en tablett som hjälper mot laktos och inte bara att bryta ner annan sorts mat också, om du förstår vad jag menar haha!  Kram

Annons

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Mycket bra fråga och det finns faktiskt en sådan tablett och den heter Laktozym och du hittar den HÄR. (Reklamlänk till Holistic). Jag tar alltid med mig den på restaurang eller när jag reser. Hoppas den hjälper dig 🙂 Kram, Ida

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

 

9 kommentarer till “TABLETT SOM BRYTER NER LAKTOS?”

 1. Har precis fått hem mina järntabletter från holistic idag och ska bli spännande att se om dom hjälper mot min järnbrist. Har kört på blutsaft tidigare men det höjde bara väldigt lite tyvärr:( En avslutande fråga, får man hård mage utav holistics järntabletter? Vet att man lätt blir der avmånga andra järntabletter. Ha det toppen! 😀

 2. Hej Ida!

  Jag hade tänkt komma igång och träna upp min rumpa i höst. Tror du att det är bra eller dåligt att ta före och sedan efterbilder? Om man ser resultat blir man ju superglad, men annars kanske man bara blir ledsen? Blir det liksom fel sorts press på träningen, eller brukar du ta före och efterbilder?

  1. Haha ja du det får du nog bestämma själv hur du känner. Jag själv blir bara mer taggad av bilder och får mig motiverad på ett bra sätt, men vi är ju olika 🙂 Kramis

 3. Hej Ida och tack för en underbart inspirerande blogg! Efter x antal veckor av hård träning har jag äntligen fått min egen drömkropp och jag kan inte beskriva hur nöjd jag är!!! Jag har tränat ca 6 dagar i veckan. Varannan dag powerwalk och varannan dag cirkelträning med olika muskelgrupper varje pass. Vilodag en dag i veckan.
  Så min fråga är hur jag bibehåller min kropp och musklerna framöver. Jag vill varken bli smalare eller få mer muskler. Jag vill bara underhålla min kropp. Hur gör jag det på bästa sätt? Måste jag träna lika ofta som jag gör nu? Jag älskar att träna men 6 gånger i veckan är rätt mycket, speciellt nu när skolan börjar. Det är så mycket annat man ska hinna med. Har du några bra tips till mig? Kram!

 4. Hej Ida!
  Jag äälskar holistic och kan verkligen inte tänka mig en vardag utan dom små mirakelpillrerna haha! Undrar dock hur det är att resa med dem?
  Har några resor planerade inom europa men även usa och asutralien! Vill verkligen inte lämna tabletterna eller aloevera koncetratet hemma men känns ju onödigt och tråkigt om de tar dem på flygpkatsen liksom…
  Bästa hälsningar!!! <3

  1. Haha nej jag vet jag älskar dem!!! Jag reser alltid med mina piller och jag har dem i mitt handbagage och det har aldrig varit problem. Har rest till både USA, Thailand, Turkiet, Frankrike mm med ett handbagage fyllt med både piller och pulver utan problem 😀 Aloe veran måste du ju checka in då det är vätska. KRamis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar