Annons
Annons


TA INGEN SKIT


SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Hej Ida! Tack för en jättebra blogg, lite extra roligt att läsa för en gammal Åmålsdansare som mig ;)

Jag har också en fråga. Jag tycker väldigt mycket om kläder som lämnar en bit av magen ovanför naveln synlig nu när det börjar bli varmare.

Annons

Så igår var jag och en kompis (som är 5 år äldre och lite av en storasysterfigur för mig) på stan och provade höga jeans för just detta syfte. Då fäller mig kompis den spydiga kommentaren att ”Om du ska gå klädd så där så får du nog ta och träna lite mer mage”.

Jag blev helt paff och visste inte vad jag skulle svara. Jag äter hälsosamt och tränar flera gånger i veckan och har inga som helst planer på att börja träna för ”att se snygg ut”. Jag är nöjd med mig kropp, den ser kanske inte ut som en modellkropp men jag känner mig kropp och enda sättet för mig att bli mindre vore att börja leva ohälsosamt med mindre mat osv. Vilket inte finns på kartan.

Hur bemöter man en sådan kommentar?

SVAR: Hej fina du och vad härligt att höra från en Åmålit :)  Vad underbart glad jag blir att höra din sunda inställning till din kropp, träning och hälsa och vad ledsen jag blir över din kompis kommenter. Det sticker i folks ögon att man faktiskt gillar sig själv som man är och vågar visa sin kropp i snygga kläder. Hon är bara avundsjuk och behöver jobba med sin egen självkänsla. Lyssna inte på hennes skitsnack utan ha på dig det du vill och känner dig snygg i och strunta helt och hållet i andras åsikter. Att du är nöjd är det enda som räknas! Yo go girl du är så jäkla grym och snygg precis som du är! STOR KRAM <3

20131125074850945829_sbig

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar