Annons
Annons


SWEATY CIRCUIT WORKOUT!


intervaller intervaller1

God morgon mina hjärtan! Alltså jag är så stolt över mig själv! Igår var jag så trött, ni vet när man är så där seg och om någon frågar något så tar det typ några sekunder extra innan man reagerar och när ögonlocken typ värker. Haha på den nivån. Jag kände verkligen inte för att träna men eftersom jag inte hade tränat på 3 dagar så kände jag att min kropp verkligen behövde det. Jag tog mig i kragen och gick till gymmet. Jag bestämde mig för att köra något riktigt jobbigt och något utan vila för vila i det tillståndet är livsfarligt för då somnr man typ. haha. Jag körde ett av mina favoritpass so jag brukar köra när jag vill svettas riktigt ordentligt och det är en cirkelträning med löpintervaller och styrka. Ni kan se hela passet nedan. Svetten bara rann och jag var 100 gånger piggare när jag gick där ifrån än när jag kom. Woop! Ibland älskar man ju bara träning! Puss, I

Annons

//English: Good morning sweeties! Im so proud of me! I was so tired yesterday and I really didn´t feel to work out but my body really needed to move so I took myself together and went to the gym. I decided to do somthing really hard and without rest so I coundn´t think about how tired I was. Did one of my favorite workout I alwas do when I want to sweat and it´s a circuit workout  with run intervals and strength. You can see the full workout below. After I was so sweaty and I had so much more energy. Woop! Sometimes I just love to work out! Love, I

1km power walk incline 5 as a warm-up

Circuit:

1 km run incline 1

20 air squats

10 close push-ups from toes

20 bicykle crunch

X 5

No rest!

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar