Annons
Annons


SVÅRT FÖR ATT ÄTA FRUKOST


Sitter och äter min obligatoriska havregrynsgröt till frukost. Idag bestod den av 1 dl fiberhavregryn och 1 dl havregryn och äter den med hallon, keso, kanel och mjölk. Bra start på dagen!

Annons

För mig är frukost verkligen det viktigaste målet på dagen och jag är oftast riktigt hungrig när jag vaknar. Men så är det inte för alla då många mår illa bara av att höra ordet frukost och kämpar med att få i sig något över huvud taget. Varför är det så här och hur ska man lösa problemet?

Min vän som har detta problemet brukar ta en kopp te för att försöka bli lite mer sugen på mat. Har funkat ibland men inte alltid. Många som har svårt att äta på morgonen brukar tycka det är enklare att få i sig något drickbart som en smoothie, yoghurt eller proteinshake på morgonen men för vissa funkar inte detta heller. Om man ska till jobbet/skolan så är mitt tips att göra i ordning någon frukost hemma och ta med sig det till jobbet och skolan och äta det där. Det viktigaste är inte att äta direkt när man vaknar utan att man äter.

Hur är ni på morgonen? Hungriga eller är frukosten en pina? Ni får jätte gärna komma med tips på vad man kan göra eller äta för att frukosten ska bli lättare att få i sig?

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar