Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Här kommer ännu lite svar på kommentarer…

Hej Ida!
Det är skit bra att man tränar och har koll på vad man äter, men kroppen behöver ju åxå sömn.
Hur många timmar sover du på en natt? Hur många timmar bör en 20-25 åring sova för att bli riktigt utvilad?

Annons

Underhållande blogg btw :)

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 Det stämmer, vila och sömn är en mycket viktig del av återhämtningen! Jag försöker sova 7-8 timmar/natt, ibland blir det tyvärr mindre men oftast lyckas jag! Tror att det där med hur många timmars sömn man behöver är individuellt, men 7-8 timmar tror jag är perfekt! Sover jag mer än 8 timmar brukar jag bli väldigt seg!


Vad är det för värmebyxor du har? Var kan man köpa dem och vad kostar de? Som du vet har jag ju oxo hamstring skada, kanske värmebyxor kunde vara något för mitt stackars ben?

SVAR: JA dessa värmebyxor är absolut att rekommendera för din skadade hamstring! Man blir TOKVARM verkligen! Köpte dem på Feel Good hos hamstringspecialisten! Har du besökt honom någon gång? Om inte så borde du det! I alla fall så finns de på Feel Good och koster 450kr. 🙂

Vad tycker du om lchf? Är det en bra kost om man tränar? Har hört att folk säger sig prestera bättre med kosten och är piggare, men är det bra med så mycket kalorier?

SVAR: Hej! För er som inte vet betyder lchf, Low Carb High Fat. Man kan säga att man äter ”Köttfärssås med Spagetti” och inte ”Spagetti med köttfärssås” i denna dieten. Jag skulle väl säga att jag tycker detta är en av de bättre dieterna! Nu när jag tränar så otroligt mycket som jag gör när jag går i skolan så funkar inte detta för mig då jag behöver ha i mig mycket kolhydrater för att orka! Men på tex. lov då jag inte tränar jätte mycket så kan man säga att jag äter lchf och det funkar bra på mig, men alla är vi olika!

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar