Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Här kommer ännu lite svar på kommentarer…

Hej Ida!
Det är skit bra att man tränar och har koll på vad man äter, men kroppen behöver ju åxå sömn.
Hur många timmar sover du på en natt? Hur många timmar bör en 20-25 åring sova för att bli riktigt utvilad?

Annons

Underhållande blogg btw :)

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 Det stämmer, vila och sömn är en mycket viktig del av återhämtningen! Jag försöker sova 7-8 timmar/natt, ibland blir det tyvärr mindre men oftast lyckas jag! Tror att det där med hur många timmars sömn man behöver är individuellt, men 7-8 timmar tror jag är perfekt! Sover jag mer än 8 timmar brukar jag bli väldigt seg!


Vad är det för värmebyxor du har? Var kan man köpa dem och vad kostar de? Som du vet har jag ju oxo hamstring skada, kanske värmebyxor kunde vara något för mitt stackars ben?

SVAR: JA dessa värmebyxor är absolut att rekommendera för din skadade hamstring! Man blir TOKVARM verkligen! Köpte dem på Feel Good hos hamstringspecialisten! Har du besökt honom någon gång? Om inte så borde du det! I alla fall så finns de på Feel Good och koster 450kr. 🙂

Vad tycker du om lchf? Är det en bra kost om man tränar? Har hört att folk säger sig prestera bättre med kosten och är piggare, men är det bra med så mycket kalorier?

SVAR: Hej! För er som inte vet betyder lchf, Low Carb High Fat. Man kan säga att man äter ”Köttfärssås med Spagetti” och inte ”Spagetti med köttfärssås” i denna dieten. Jag skulle väl säga att jag tycker detta är en av de bättre dieterna! Nu när jag tränar så otroligt mycket som jag gör när jag går i skolan så funkar inte detta för mig då jag behöver ha i mig mycket kolhydrater för att orka! Men på tex. lov då jag inte tränar jätte mycket så kan man säga att jag äter lchf och det funkar bra på mig, men alla är vi olika!

8 kommentarer till “SVAR PÅ KOMMENTARER”

 1. Ja, testa den tycker jag 😀 Sen hittade jag ännu ett recept jag tror du skulle gilla:

  PROTEIN-KAKA

  Du behöver:
  1 Ägg
  50 g Kvarg
  ½ Banan
  Ca 20 g Blåbär/Hallon/Björnbär (välj vad du gillar eller blanda!)

  15 g Sojamjöl
  5 g Kokosflingor
  1 tsk Bakpulver
  Ca 5 g Proteinpulver (vanilj eller banan) alt. lite sötningsmedel

  Gör såhär:

  1.Ställ in ugnen på 200°C

  2. Mosa bananen!

  3.Blanda sedan ihop allting till en smet.

  4. Bären kan du ha i sist – hela.

  5. Häll smeten i en ugnssäker form och grädda i ca 15-20 minuter.

  Det ska jag testa någon gång 😀 Bakade förresten dina goda proteinmuffins förut, mums!! Hihi tack för din omtanke kusinvitamin, det hoppas jag också nu när jag vet vad det är.. 🙂 Ja, det får vi verkligen se till att göra, vilken vecka är det? PUSSS

 2. Hej Ida.

  Ville bara påpeka att din nya header är sjukt snygg och samtidigt ställa en liten fråga som just kom till mig. Vad har hänt med tjejgruppen som du var med i? Har inte sett någonting om det på evigheter. 🙂

 3. Hej Ida. Tack för din fina blogg. Såg dig på TV redan i Floorfiller och du verkade så sympatisk =).

  Nu har jag en fråga. Du hade ju en sträckning i hamstrings. Vad fick du göra för att rehaba den? Hur vet man att man har en sträckning? Jag stretchade nog lite för hårt häromveckan… och det började kännas som en ”stukning” i hamstrings. I vanliga fall brukar jag få träningsvärk av stretch. Stukningskänslan gick över på ett par dagar. Tänkte inte mer på det förrän jag hårdstretchade igår. Nu börjar det kännas ”stukat” på samma ställe igen.

 4. Hej Ida!

  Snälla kan du rekomendera en bra sjukgymnast på Feel Good som har koll? Har bara hamnat hos fel personer hela tiden! Någon som har lite erfarenhet av dansare.

  Så fruktansvärt tacksma för svar!
  KRAM

  1. Hej Jenni! Det finns en som heter Anette och en som heter Birgitta som har hand om dansare sedan så går jag hos Carl Askling men han har bara patienter med hamstringskador! Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar