Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER DEL 5


Hej Ida! Kan man ta privat lektioner av dig i disco? Vad skulle det kosta i sånna fall om det går asså! Kram

SVAR: Det kan man göra. Maila mig på [email protected] för mer info.

Hej Ida! Äntligen frågestund så man kan få svar på lite frågor!! Skojar bara älskar dig och din blogg just för att du alltid svarar på dina kommentarer. Du är grymt lojal mot dina läsare:))
Här nedan kopierade jag över en fråga lr kanske mer tanke jag hade från ett av dina inlägg:
Bra svar Ida!! Tänk om fler kunde sluta bry sig om andra hela tiden och ta tag i sin egna liv! Märkligt men just det här med träning är ett väldigt känsligt och… (ett till ord som jag inte hittar??) Så fort ngn rör på sig mycket och ofta så måste ngn opponera sig mot detta och ha åsikter! Jag vet inte hur du upplever det men jag upplever det att rör man för mycket på sig så är man lite knäpp?? Typ hon måste vara sjuk som aldrig kan sitta still.. Det är mer normalt att typ ligga hemma i soffan å slöa äta pizza å kolla film hela dgr ..haha nää men du fattar hur jag menar?! Men jag antar att det är den svenska avundsjukan som ligger bakom, att personen ifråga bara är avundsjuk på att man är så hurtig å hälsosam precis så som personen själv önskade att den var men inte har ork lr karaktär till!!
För mig är det helt normalt att både köra ett träningspass och en långpromenad på samma dag. Älskar det och jag kör på oavsett vad ngn annan säger! Huvudsaken är att jag mår bra! Det är ju min kropp och själ ingen annans!
So keep up the good work girl! You doing it just fine!

Annons

Undrar även:
Vilket knäckebröd och yoghurt köper du??
Hur gör du för att hålla uppe humöret när du är sjuk? Vet att du precis som jag har myror i baken och jag känner alltid att man tappar så mycket både kondition och styrka när man ligger hemma i ngr dgr!! Jobbigt! Har legat sjuk nu ett tag (promenerat lite) och känner mig nu som en pommes frites i kroppen! Usch!!

kram på dej!

SVAR: Hej tjejen och tack så mycket för din kommentar 🙂 Jag håller helt med dig, det är ofta folk tycker man är lite knäpp för att man tex. väljer en fredagkväll på gymmet istället för hemma i TV soffan eller att man har någon form av sjukdom för att man gillar att röra på sig mycket! Inget att bry sig om så länge man gör det man mår bra av 🙂

Jag brukar köpa Wasa Havre eller rågknäcke och ibland Finncrisp. Yoghurt brukar jag köpa lite olika men gillar Verums hälsofil 4% bäst. Å jag förstår vad du menar och att vara sjuk är det värsta jag vet! SÅÅÅ tråkigt! Men man måste tillåta sig att vila och man känner sig som en pommes frites till slut men trösta dig med att det går snabbt att hitta tillbaka. Det positiva är också att man brukar få tillbaka extra mycket träningsglädje efter att ha varit sjuk ett tag! Krya på dig! Kram

Hej Ida!
Jag diggar dig såå galet mycket!
Du har verkligen allt som jag vill ha, och gör allt som jag vill göra.

Jo det är så att jag tränar väldigt mycket, men jag får aldrig några muskler.. vad gör jag för fel?!
Jag har en väldigt ”putmage” som jag hatar, och när jag äter lite, så putar den inte, men när jag äter mycket så putar den desto mer, så då blir det ibland att jag inte äter för att den inte ska puta, men det är ju inte så bra, har du något tips på vad jag kan göra så att det slutar puta?
Nu till sista frågan, vad exakt ska man äta för att året ska växa?

Tack på förhand!
Kram från Sanna!

SVAR: Hej Sanna och tack så mycket 🙂 Ja det med att du inte får några muskler av din träning kan bero på mycket. Hur är din tenik i utförandet? Har du tillräckligt tungt? Hur många reps? Kosten? Återhämtningen? Ja det finns mycket som kan vara fel. Mitt bästa tips är att ta hjälp av en duktig PT och få hjälp med allt detta så du vet hur du ska fortsätta din träning på ett effektivare sätt.

Ajaj att inte äta alls är som du säger inte bra. Också svårt för mig att säga. Är du allergisk mot något eller kanske överkänslig? Jag tex. får världens putmage av för mycket fibrer och speciellt frukt. Jag skulle gå och kolla detta hos en läkare om jag var du.

Jag tror på att om du äter en bra och varierad kost så mår även ditt hår bra och växer normalt. Sedan har man ju hört om alla dessa tabletter och oljor som ska få håret att växa snabbare, men jag är ingen hårexpert och har ej testat dessa så kan inte uttala mig 🙂

Lycka till med allt! Kram Ida

Hej hej! Har du några tips till en nybliven danslärare? :) Jag ska hålla klasser i zumba och dansklasser för barn. Är så glad då jag drömt om det här länge! Är lite rädd att skada mig eller få förslitningsskador (det är många som säger att det är sååå slitigt att vara instruktör). Jag tränar mycket själv (kondition genom olika dansklasser och styrka genom poledance). Jag är noga med att värma upp och att sköta stretchingen bra. Men finns det något annat jag ska tänka på?

Jag känner av mina knän ibland när jag dansar och har dansat mycket. Ungefär som att de blir trötta och ömma på nåt sätt. Tänker att styrkeövningar för knäna kanske är bra för att förebygga skador, har du några tips på sånna? :)

Tack för en otroligt bra blogg!! :) /Emma

SVAR: Hej! Grattis och vad roligt att du blivit lärare. Det är ett fantastiskt roligt yrke, men som du säger väldigt slitigt. Som danslärare kan man inte vara med hela klassen då man måste gå runt och hjälpa och kolla teknik på eleverna och man hinner därför bli kall mellan gångerna man ska visa saker och om man har 5 klasser på raken ibland så är det omöjligt att vara med och värma upp alla gångerna. Jag ser alltid till att ha varma kläder på mig så man lite lättare behåller värmen på det viset. Zumban är ju lite annorlunda då du är med hela passet själv. Se till att alltid ha bra skor på dig och lägg inte flera sådana pass på raken för det blir ju som ett riktigt träningspass för dig.

För att hålla energin uppe om man har flera pass på raken så brukar jag alltid ha något mellanmål med mig att snabbt fylla på med. Viktigaste rådet är att hålla sig lugn, lita på dig själv och ha kul 🙂

Lycka till! Kram Ida

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar