Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Då har jag en annan fråga, om man tycker att det är skönare att ta en promenad innan frukost, är det dåligt eller spelar det ingen roll i vilken ordning man gör det? Jag tycker nämligen det är så skönt att kliva upp, klä på mig träningskläderna i halvsovande tillstånd och sen vakna till på min powerwalk, är det dåligt ?

Annons

SVAR: hej tjejen! Nej om du tycker det är skönt och har energi och ork innan frukost så kör 🙂 Det är inte dåligt!

Hej Ida! Stretcha ryggen.. har du någon bra övning att dela med dig av för at stretcha ryggen? Speciellt ländryggen tycker jag är skitsvår att komma åt men vet att den behövs stretcha, speciellt när man har svank som jag. Tack för alla dina tips!

SVAR: Min favorit stretch för ländryggen är den här…

Sedan finns det också tex. den här…

Jag har en fråga.. hur mycket hade du tränat innan du sökte till balettakademin? Hur var din form då? Hur länge hade du dansat? Vilka stilar och var det svårt att komma in – för dom går väl inte bara på betyg utan på ens dans med?

SVAR: Jag har tränat disco och showdans sedan jag var 7 år men ingen teknik för ens jag var 20 då jag började på halvtidsutbildningen Daglinjen på Lasse Kuhlers. Jag gick den i 1 år och hade bestämt mig för att komma in på Balettakademien så jag tog all träning på största allvar och utvecklades jätte mycket. Det är svårt att komma in på Balettakademien. Man bör ha en teknisk grund och en bra gymnasie eller halvtidsutbildning i ryggen. Men det är absolut inte omöjligt! Vill man så kan man! Betyg går de inte på alls. Det enda är att man måste ha gått ur gymnasiet så de går bara på hur man dansar. Är du intresserad av att söka så kör! Se till att träna så mycket teknik, helst balett, så mycket du kan! 🙂 Lycka till!

(Obligatorisk)Annons
Laddar