Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

-Inlägget innehåller reklamlänkar –

Hej raringar! Hoppas ni får en fin lördag! Jag vill bli bättre på att svara på era frågor ni ställer i kommentarsfältet, det är så himla lätt att missa och glömma bort i all stress. Därför ska jag då och då göra denna typ av inlägg med flera kortare frågor, och ibland ta en längre fråga också i ett eget inlägg. Sounds good? 🙂

Annons

Tänkte fråga vart det veganska godiset på Welloteket har tagit vägen! Hittar nämligen inte dem!
Jo vi har massa veganskt godis på Welloteket! Här (klick!) hittar du bland annat olika chokladsorter och här (klick!) är en kategori med blandade typer av godis. Helgen är räddad med andra ord 😉

Vart är detta någonstans? Maten såg sååå bra ut!! (ang. detta inlägg!)
Visst är det mysigt? Vi var på Pom & Flora på Odengatan.

Jag undrar om det är någon chokladprotein som du kan rekommendera som är glutenfri och laktosfri som jag kan i mina smoothies innan träning?
Vi har endast 2 chokladproteiner på Welloteket då många proteiner med smak ofta innehåller massa onödigt sötningsmedel mm. Så gillar du inte någon av dessa 2 så skulle jag rekommendera att köpa ett veganskt protein (mina favoriter är Havreprotein eller Inflamino) och smaksätta det själv med kakao och ev någon sötning, Gör du smoothies så lägg ner lite extra banan, dadlar och eller agave för sötning. Men i alla fall så har vi ett vassleprotein i chokladsmak (klick!) som funkar för de flesta som är laktosintolleranta då den innehåller enzymer som bryter ner laktos. Sedan har vi även ett risprotein med chokladsmak (klick!) som är helt veganskt och laktosfritt.

Var kommer soffan o garderoben ifrån? Letar som en galning efter en sammetssoffa i grönt eller blått.
Soffan hittar ni HÄR (vi har även DENNA fåtöljen till) och garderoben är Ikeastommar som vi satt specialbeställda luckor på från Picky Living. Även handtagen beställde jag där från och dem hittar ni HÄR!

Undrar om du skulle kunna visa ett pass med övningar för ryggen som man kan göra hemma, alltså utan maskiner och redskap?
Just ryggen tycker jag är ganska svår att träna hemma utan maskiner men chins och pill-ups kan man ofta träna hemma om man har något att dra upp sig i. Investerar man i ett sådant HÄR gummiband så har man fler möjligheter att tex träna olika former av rodd, utåtrotation mm.

Annars kommer här några enkla övningar för ryggmusklerna du kan göra hemma.

Fick också en liknande fråga som jag ändå tar med:

Jag behöver hjälp med olika styrkeövningar man kan göra hemma där man tränar mage, överkropp/rygg och får uthålligare muskler. Helst utan tyngder och bara med kroppsvikt.
Till er som önskar tips på övningar för hemmaträning så har jag många videos (videor?) för det på YouTube, ni hittar min kanal Ida Warg HÄR. Ni kan också söka på ”hemmaträning Ida Warg” i sökfältet på första sidan så kommer ni direkt till träningsvideosarna.

Det var allt för nu! Ställ gärna era frågor i kommentarsfälten framöver så ska jag försöka svara på dem 🙂

Ha en fantastisk lördag nu mina vänner!

-Inlägget innehåller reklamlänkar –

10 kommentarer till “SVAR PÅ KOMMENTARER”

 1. Hej!
  Jag undrar hur du upplevde ImuPro testet du gjort tidigare, alltså om det hjälpte diig med magbesvär osv ? Jag har precis gjort ett och väntar på svar. Har en ibs mage och har under 6 månader uteslutit mjölk, gluten, socker. Många besvär har blivit bättre, jag har blivit piggare mm men magen är fortfarande besvärlig så jag hoppas det kommer hjälpa mig.
  Tack för svar 😃

 2. Ni har gjort det så fint med garderoberna, men jag undrar hur högt i tak ni har där?

  Vi har platsbyggda garderober i vår hall men vill byta till ikea-stommar för att fräscha upp men ikeas högsta når inte upp till taket hos oss. Har ni byggt på själva över stommarna? 🙂

  1. Hej Linn!!
   Tänkte svara dig på denna kommentar. Ikeas stommar från PAX är högst 236, vi på Picky Living har en stomme som är 64cm hög som man kan sätta oavn ikeas stommar.

   Mvh Picky Living

  1. Hur länge har du tagit MSM? Ibland kan det vara bra att ha några veckors paus från MSM och även spirulina, chlorella eller växla mellan dem. Så har du tagit MSM länge kan du köra 1 månads paus 🙂 <3

   1. Oj då, har tagit det varje dag sedan i våras april kanske? :-p
    Kanske är bra att pausa lite då :).

    Hur ska jag tänka då? Äter vegetarisk kost med inslag av mjölk ibland, övergår mer och mer till veganskt men gör det sakta. Främst på grund av min IBS men även då jag tänker på natur och djur. Behöver jag något tillskott denna månad då eller ska jag vänta tills slutet av december :).

  1. Nej allt är inte veganskt. Den gröna Tonys ska vara vegansk, men de andra är inte det. Sedan har vi vassleprotein från Holistic och även några d-vitaminer som är utvunnet ur fårull. Vi är 3 st i bolaget så jag får inte alltid igenom det jag vill men det vi tar in framöver kommer vara veganskt 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar