Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Hej Ida!

Jag har en liten fundering. Jag skulle vilja bränna fett på låren, men det går inte att bara bränna fett på ett ställe va?
Är nämligen normalviktig/smal på resten av kroppen.

ha det fint! :)

SVAR: Hej tjejen! Tyvärr så går det inte att punktförbränna. Alla är vi skapta olika och har en speciell kroppsform! Dock går det att träna benen/rumpan fastare genom styrkeövningar och promenader 🙂 Kram Ida

Annons

Hej Ida! Jag undrar, vad äter du när du är riiiiktigt riktigt sugen på något sött och gott, men relativt nyttigt? :)

SVAR: Hej! Det är väldig sällan jag är sugen på bullar, kakor, godis mm. När jag är sötsugen så tar jag mig ett äpple eller annan, frukt eller kanske en smörgås eller fil med musli och bär. Om det är myskväll eller liknande så brukar jag antingen göra fruktsallad med grädde eller så äter jag kvarg med bär eller äpple till. Igår fick jag smaka LCHF-kokostoppar av min kusin som jag ska testa att baka idag eller imorgon. De var jätte goda till kaffet och ska absolut dela med mig av receptet 🙂 Kram Ida

Hej! Vet du något bra men inte allt för dyrt ställe att börja dansa på? Är kulturama ett bra förstaställe? Har rörelsevana.. Vad tipsar du om? Jag vill verkligen börja dansa i höst!!!

SVAR: hej! Det beror lite på vad för dansstil du vill träna? balett? jazz? street? modernt? Tyvärr så är det väldigt dyrt att dansa överallt! Vill du träna street så skulle jag börja på Dans Center Stockholm på söder, jazz/show på Base 23 på Östermalm och vill du träna Balett skulle jag gå till Balettakademien. Kram Ida

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar