Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


Hej Ida! Älskar dig blogg man blir så motiverad till att träna! Vilket jag älskar främst att springa, jag gillar att du skriver om att det är lugnt för tjejer att köra med vikter. För jag har alltid varit en sån, som du beskrev, tjej som inte vill växa. I alla fall min fråga är var har du köpt dina grymt snygga rosa puma? Kramar!

Annons

SVAR: Tack vad kul att höra 🙂 Puma skorna är från Puma affären i Gallerian i Sthlm 🙂 LOVE them! Kram Ida

Hej!

Vad tycker du om Heat nu är du kanske kört ett tag eller använder du den?

SVAR: Jag gillar Heat fettförbränning. Man blir pigg och allert och är perfekt att ta innan morgonpromenaden eller innan ett träningspass då man känner sig lite hängig eller trött. Finns att köpa på Fitnessguru.se och om ni anger koden PTIDAWARG så får ni lite rabatt.

Hur många kalorier äter du per dag cirka? Vilodag och dagar du tränar? Hur fördelar du kalorierna över målen per dag? Tacksam för svar :-)

SVAR: Oj ingen aning. Jag tänker inte alls i kalorier när jag äter min mat utan mer vilka näringsämnen maten innehåller och att jag ska få i mig tillräckligt med energi för att orka dagen. Att börja väga och mäta är inget en normalviktig ska hålla på med utan är något man kan ta till om man vill minska i vikt och inget annat har hjälpt.

Hej Ida!
Hur fungerar det om man ligger på diet, alltså ett kaloriunderskott i låt oss säga 8-12 veckor. Hur gör man sen för att behålla sin vikt? Hur ska man äta då?

SVAR: Har du nu legat på kaloriunderskott så skulle jag höja näringsintaget successivt tills du märker att du fått balans och självklart fortsätta att träna och röra på dig. Men det bästa skulle vara om du fick professionell hjälp med ditt kostupplägg.

Måste bara säga vilken fantastikst hy du har. På bilden längst upp ser det ut som du inte har en enda skavank. Misstänker att du aldrig haft problem med acne eller liknande.

Kram/Tess

SVAR: Tack så mycket 🙂 Nej jag har aldrig haft riktiga problem med acne bara lite tonårsfinnar 🙂 Kram Ida

Hej Ida.

Måste säga tack till en super bra motiverande träningsblogg, jag har en önskan dock och hoppas att du kanske skulle kunna visa några övningar i ett video inlägg, det är nog många mer tjejer där ute en jag som vill få lite tips på hur man tränar ”kärlekshandtagen”. Tack på förhand :)

Förövrigt så va du min idol typ när jag dansa disco för ett gäng år sedan :)

/Amanda Eklund

SVAR: Hihi Tack så mycket 🙂 Tyvärr så går det ju inte att punktförbränna dessa. På vissa försvinner de så fort de börjar röra på sig men på vissa är dessa de sista som försvinner från kroppen och man måste då pressa sig välkdigt hårt för att bli av med dem. Bästa sättet är att köra bålstyrka för att få allt fastare och att sedan köra en hel del konditionsträning tillsammans med bra kost. Lycka till! Kram Ida

Hej Ida!
Jag älskar verkligen din blogg jättemycket och jag har en fråga som jag hoppas att du skulle kunna svara på.

Jag skulle vilja kunna gå ner i spagat, men jag orkar/hinner aldrig gå ut och träna för att sedan stretcha. Är det farligt att stretcha utan att vara uppvärmd?

Älskar din blogg, puss

SVAR: Det är många som undrat över just detta och jag kan säga som så att är man ute efter extrem vighet som oftast dansare och gymnaster är så tycker jag man får bäst resultat av stretchingen om man  kört en kort uppvärmning i 5 min på tex cykel eller löpband och sedan börjar stretcha. Man måste dock vara väldigt försiktig i början så man inte skadar sig. Kram Ida

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar