Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTARER


var köper du din sashimi i stockholm? på de sushiställen jag har varit får man bara ihoprullade sushi-fiskbitar..

och var köper du ditt valnötsbröd? på gateau?

skulle vara kul om du filmade eller fotade din matkasse så man får se vad du köper, det är ju årets julklapp och jag skulle hellre ha ida wargs matkasse än linas matkasse :)

Annons

din blogg är bäst!

SVAR: Tack så mycket 🙂 Min favorit sashimi har de på EAST här i Sthlm, men sushirestaurangen som ligger i närheten av där jag bor hade också helt OK sashimi (den ligger på Nybrogatan närmare Karlavägen). Valnötsbrödet köper jag antingen på Gateau eller på stenugnsbageriet på Odengatan nära korsningen med Döbelnsgatan (deras är godast). Kan absolut fota min matkasse. Blir en annan dag och ett annat inlägg det 🙂 ha det fin! Kram Ida

Grym blogg Ida, verkligen inspirerande!

Ren nyfikenhet, hur många besökare har du per dag?:)

SVAR: Tack så mycket 🙂 Just nu har jag ingen koll eftersom min räknare försvann när de gjorde om designen, men vet att det har ökat endel det senaste så återkommer när jag vet 🙂

Hej Ida! Ja måste bara säga att din blogg är väldigt inspirerande. Tack vare dig har jag fått motivation till att träna och äta hälsosamt. Nu skall jag försöka nå mitt mål att få en hälsosam kropp och hälsosamma matvanor. Ha de så bra, kram. :)

SVAR: tack så jätte mycket för din kommentar 🙂 Det glädjer mig verkligen! <3

Hej Ida!

Kul att du är så intresserad av kost och träning! Jag ville bara dela med mig om en grej som jag hörde från en kemist och en läkare häromdan. Vid strypt eller drastiskt minskat intag av kolhydrater kan kroppen som sagt inte använda glukos till kroppens energiförsörjning. Då släpps ketoner ut i blodet och fria fettsyror i kroppen förbrukas som energi. Vid höga halter ketoner i blodet höjs bl.a. pH-halten, vilket leder till att viktiga processer och funktioner i kroppen helt och hållet slås ut. Det finns många LCHF-fanatiker som kan rada upp en lång lista med positiva effekter av ketoner i bloder. Däremot går sjukvården och naturvetenskapen emot dessa argument och ser konsekvensen ohälsa som ett faktum. Det är även vetenskapligt bevisat att höga halter fett i kosten på sikt leder till ökad risk för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, mm. Man får självfallet tro på vad man vill och det finns gott om teorier kring ämnet. Att människans sunda förnuft och historian som gång på gång visat att det oftast ligger någonting vettigt i information beserad på vetenskaplig fakta, går dock inte att negligera. Lycka till med kosten och träningen!

SVAR: Hej! Jag äter inte efter LCHF nu men har testat det en kort period och jag anser absolut att man kan äta hälsosamt fast man äter enligt LCHF och det funkade bra för mig när jag inte tränade så mycket. Nu äter jag inte efter någon speciell diet utan äter utefter vad jag vet passar mig. Mina främsta kolhydratskällor är rågflingor, havregryn, rotfrukter, mejeriprodukter och ibland fullkornsbröd. Äter mycket lax och kyckling, grönsaker, kesella och keso. Tycker inte man ska utesluta något näringsämne om man inte vet att man mår bättre utav det. Själv försöker jag ersätta endel kolhydrater med fett ibland eftersom jag vet att min mage mår bättre av det. Tack för din kommentar!

Tallriken behöver inte se ut såhär bara för att det är LCHF…

Fortsättning följer…

Kommentera | Translate


Annons
Laddar