Annons
Annons


HUR MÅNGA KALORIER SKA JAG ÄTA FÖR ATT BEHÅLLA THIGH GAP?


SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Hej Ida!
Jag har gått ner rätt mycket i vikt med hjälp av min ”ätstörning” (jag äter nu ca 600-800 kcal per dag) och nu har jag börjat trivas i min kropp. Mitt thigh gap jag så länge kämpat för börjar äntligen komma fram! Nu börjar jag dock förstå att detta inte är en hållbar livsstil och att jag måste öka mitt kaloriintag.

Annons

Men-jag är LIVRÄDD att allt jag uppnått ska gå förlorat. Kommer det göra det? Ska jag annars stanna på mitt kaloriintag på i stort sett för alltid? MYCKET MYCKET tacksam för svar! Kram!

SVAR: Hej fina fina du och vad det gör ont i mig att läsa din kommentar. Är det så viktigt att skaffa det här thigh gap så att du är beredd att misshandla kroppen på det här viset? Ingen människa mår bra av att äta så lite kalorier/dag, de räcker inte ens till att hålla alla funktioner i kroppen gående. Jag är helt emot dieter med för lite kalorier och ingen borde hålla sig under 1500kcal dag, det är farligt och kan skada förbränning och kroppen för resten av livet. Börja jobba med din självkänsla och sök dig gärna till någon att prata med. Att må piss och äta så lite per dag är inte värt det bara för att få ett mellanrum mellan benen. Herregud, det finns så mycket viktigare saker. Ät bra och sund mat och rör på dig så kommer kroppen ställa in sig på en hälsosam vikt och du kommer framförallt må bra. Det är det viktiga! Ta hand om dig och ge din kropp den energi den behöver. Du är grym! Kram Ida

original

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar