Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTAR


Ligger lite efter på att svara på era kommentarer så ska försöka ägna mina lediga stunder nu i helgen till det… Kommentar nr 1 🙂

Hej Ida!

Tack för en mycket bra blogg. Inann jag började läsa din blogg så ville jag inte veta av vad träning var. Tanken att röra på sig fick mig att spy. En dag råkade jag halka in på din blogg och fick en helt annan syn på träning. Du och din blogg gav mig inspiration till att börja tag i träningen. Dock har jag hjärnspöken som säger att jag är tjock då jag är 158 cm lång och väger 45 kg. Jag vill inte gå upp i vikt utan vill bara bli av med fettet runt midjan och låren. Då får jag alltid som kommentar att jag kommer att försvinna om jag bara kör kondition. Min kompis som håller på att utbilda sig till PT vill absolut inte ta emot mig då han tycker att jag har en skev bild av min kropp. Vad har du för tips att ge mig om jag vill ta bort fettet kring lår och midja? Jag äter en sund kost enligt mig själv. Jag är veg plus mjölkallergiker vilket innebär att jag är mycket quorn och sallad, sötsuget har jag inte heller och äter ca 5 frukter/ dag. Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig eftersom det känns som om ingen förstår mig. Jag har även ett till Problem med min träning och det är att så fort jag tränat ca 3-4 ggr/veckan så får jag halsont och feber var 4:e vecka. Jag blir så less eftersom jag avskyr att vara borta från träningen. Är det något fel jag gör?
Jag vill även tacka dig för att du väljer att skriva om träning och kost och uppmanar andra att ta hand om sitt liv! Hade jag kunnat trycka på ”gilla” så hade jag gjort det 1000-gånger om!

Annons

SVAR: hej tjejen och tack för din kommentar! Jag förstår vad din PT kompis menar men i det läget borde väl han verkligen ta sig an dig och hjälpa dig att ändra på din bild av träning? Jätte svårt för mig att säga vad du gör för fel eftersom jag behöver kolla över hela din kost och träning om jag ska kunna svara på det. När du tränar bryter du ner kroppen och man är extra mottaglig för virus och sjukdomar några timmar efter träning. Får du då inte i dig tillräckligt med energi och näring kan det sänka ditt immunförsvar. Men som sagt mitt bästa råd är att hitta en PT som vill hjälpa dig. Bästa är om du hittar en som förstår dig och dina ”hjärnspöken” eftersom det låter som du är på väg in i en ond cirkel. (Vill du boka mig som PT eller ha PT coach över internet så maila mig på [email protected]) Kram Ida.

Kommentera | Translate


Annons
Laddar