Annons
Annons


SVAR PÅ KOMMENTAR


Hej Ida!

Som säkert många andra också så har inte jag din stunning body, utan vill istället tappa några kilon inför sommaren.

Dock är jag frustrerad. Jag dansar 15-20 timmar i veckan + hundpromenad varje dag. Jag äter bra, vegetariskt, men proteinrikt. Dock har jag en svaghet för godis och mackor. Men jag borde väl ändå se någon förändring. Men icke! Har du några tips till en sådan som jag? Jag har en muskulös kropp redan, men vill förlora fett.. Men behålla muskler. What can I do?!

Annons

Drömbeachkroppen är ju smal, men muskulös såklart. Tänk Ida Warg (hihi) eller en surftjej vid namn Kelia Moniz…. Eller alla snygga L.A-dansare typ!

Förövrigt måste du se den här http://www.youtube.com/watch?v=GakdHgTuOtw showen koreograferad utav TOKYO, men bl.a Mollee Gray, Ade Obayomi, Chaz Buzan etc. Den är helt amazing. Och Mollees styrka runt 2:30 är helt galen.

Tack och hej leverpastej! :D


SVAR: Tack så jätte mycket för din kommentar och före länken till dansklippet! 🙂

Svårt för mig att säga hur du kan förändra din kost när jag inte vet exakt vad du äter. Att vara vegetarian är lite svårare eftersom ”vegetariskt protein” inte är full värdigt protein och det blir svårare att få i sig protein som inte också  innehåller kolhydrater eller fett. Det  följer alltid då med en del kolhydrater/fett som man kanske inte vill ha i sig om man går på diet.

Under diet så skulle jag satsa på att köpa ett bra proteinpulver och ha som mellis och satsa på att få i mig så mycket protein som möjligt! Skulle också undvika kolhydrater som bröd, potatis, ris pasta mm så mycket som det går eftersom man får i sig endel kolhydrater genom bönor, linser och andra vegetariska alternativ.

Du skriver att du har en svaghet för godis och mackor. Tyvärr så är det så att socker oftast är den största boven så under din diet skulle jag undvika det helt. Svårt de första veckorna men sedan går det super 🙂

Utöver kosten så skulle jag satsa på mycket lågintensiv träning som tex. som att ta en power walk på minst 40 min om dagen.

Lycka till och undrar du något mer är det bara att fråga 🙂

Kram Ida

4 kommentarer till “SVAR PÅ KOMMENTAR”

 1. även för mig består en stor del av kosten av just mackor, men under perioder då jag inte rör på mig lika mycket eller vill försöka gå ner något kilo så ser jag till att bara använda nyckelhålsmärkt rakt igenom. förhoppningsvis är det en tillräckligt stor förändring för att göra skillnad på något vis 😮

 2. Haha, hade varit grymt ju, då ska du få hjälpa mig med drömkroppen jag inte lyckas med på egenhand!

  Pluggandet går kanon, dock har vi riktigt mycket nu fram till sommaren men sen är det ju lov (eller jag ska självklart jobba och sen även läsa en sommarkurs men lite mer lov iaf.. höhö) och då får man njuta lite mer av livet 😉 Jag har till sommaren läst 1 år och sen är det bara 1,5 år kvar teoretiskt för sen tänkte jag sista halvåret att praktisera och då blir det nog Stockholm för hela slanten. Kan inte fatta att du snart är klar, hur grymt är inte det? Proffsdansare är inte illa. Du är grym!

  Jag funderar snart också på att ge upp kampen och försöka tjata mig till en spruta för snart får jag damp… haha.

  GLAD PÅSK PÅ DIG!!!

  1. haha drömkroppen fixar jag lätt åt dig 🙂 Å 1,5 år går snabbt! ja vad roligt att du kommer till sthlm! Det är en bra stad! ja men det känns helt stört att jag snart gått mina 3 år! Förstår det inte riktigt själv faktiskt 😀 Hihi tack så mycket!

   ja man fick verkligen verkligen tjata till sig sprutan alltså! Det var inte lätt men det är bara att överdriva allt 😀 Haha!

   Förresten så kommer vi till Örebro med våran avslutningsturné den 20:e maj om du skulle få för dig att se lite dans 🙂
   Glad Påsk på dig tjejen!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar