Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGOR


Hej finingar! Hoppas ni har en härlig helg framför er! Det är dags för ett ”frågor & svar”-inlägg igen, som jag alltid säger så är det jättekul att ni både mailar och skriver frågor i kommentarsfältet 🙂

Annons

Jag och min sambo försöker bli gravida och jag har följt hela din resa med mini (din mage är sååå fin och så perfekt längtar tills min mage är som din!!) då du pratat om att det är bra att äta folsyra tänkte jag köpa det. Men när jag nu är inne på Welloteket så såg jag att de sugtabletterna som jag tog förut med B12 också innehåller folsyra. Vad skulle du rekommendera att jag går tillbaka och kör på sugtabletterna som innehåller både folsyra och B12 eller köpa B12 i kapslar för sig och folsyra med kapslar för sig? SUPER DUPER tacksam för svar 🙂
Hej och tack snälla vad glad jag blir! Jag är ingen expert på detta och hur mycket folsyra mm du behöver ta men jag själv tog sugtabletterna + separat folsyra. Lycka till med allt!

Jag sitter och letar efter en snygg, stor guldig spegel och har för mig att du har en så fin i vardagsrummet! Skulle du kanske kunna länka den??
Ja den är helt magisk och fick tips om den av en följare. Köpte den på CDON men nu hittar jag inte länken. Men testa sök på guldspegel så hittar du den nog tillslut 🙂

Alla dessa övningar som du lägger upp som man kan göra hemma , inklusive dem övningar som du laddade upp innan din graviditet. Vad kan man förvänta sig för resultat (utan vikt)? Jag personligen tränar inte så ofta men skulle vilja göra det. Jag tycker om att träna hemma, inte på gym. Mitt mål är inte att bygga upp värsta musklerna utan mer att få t.ex ”spänd” mage och ben osv.
Hej bästa! Det beror helt på vad du har för förutsättningar. Har du aldrig tränat innan så kan du absolut bygga muskler av träning med egen kroppsvikt, men när du kört det ett tag så kan du behöva lägga på vikter för att öka i muskelmassa. Har man inte det som mål utan vill bara hålla sig fit och hälsosam så funkar hemmaträning utmärkt. Se bara till att variera passen och när de börjar kännas enkla kan du addera gummiband och hitta vikter du kan använda hemma som ex väskor och mjölkpaket 🙂

Varifrån kommer ljusstaken som står i fönstret i sovrummet?
Jag fick den av mina vänner i födelsedagspresent men den finns att köpa på ex Åhlens här
(reklamlänk)

Vet du om Alexander köpte örhängena i butiken i Stockholm?
Ja han köpte dem i butiken häri Stockholm.

Jag vill börja ta tag i tränandet för att bli stark. På ett sätt vill jag bygga muskler men jag satsar helst på att bli starkare än att bygga min kropp. Det jag undrar är om du vet om det fungerar bra ändå att äta ”vanlig” vegankost och träna mycket eller lär man äta mycket och speciellt mycket av något?
Hej! Det går alldeles utmärkt att äta en vegankost hur du än tränar. Se bara till att äta tillräckligt mycket! Fyll på med kolhydrater som ris, rotfrukter, potatis, pasta, bovete, havregryn, frukter mm. som grund och ha sallad mm som tillbehör. Fyll även på ed protein via linser, bönor, nötter, frön, tofu mm. Men det viktigaste är att du får i dig mycket kalorier på en dag och att du äter varierat så kommer du få i dig allt du behöver. Testa tex potatissalladen ovan, recept hittar du här!

2 kommentarer till “SVAR PÅ FRÅGOR”

  1. Hej!
    Hur ofta bör man träna (hemma) för att det ska ge resultat? Alltså hur ofta, hur många dagar under en vecka t.ex?

    Tack på förhand bästa du!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar