Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN – DEL 1


  • hejhej!  hur blir man vig i splitten? har du några bra stretchövningar? och hur tränar man så att man får fina famehopp? 🙂

SVAR: Kolla in mitt tidigare inlägg om att stretcha splitt —–> http://werun.se/idawarg/2011/01/04/stretchtips/#disqus_thread

Annons

Bästa träningen för att bli bra på ”Famehopp/splitthopp” är att göra just detta. Spenst och teknik krävs och se till att hoppa med benen mer frammåt än rakt ut åt sidan, satsa på höjden. 🙂

  • Hej!

Färgar du dina ögonbryn? Eller fyller du i dem med penna? De är väldigt fina! Mina blir så glesa och ljusa när jag inta hr smink på mig 🙁

SVAR: Yes jag färgar mina ögonbryn och fyller i dem med skugga och pensel. Jag absolut älskar mörka ögonbryn! 🙂

  • Hej, har du några tips på hur man får fin hy? Finns det något bra att äta eller produkter? 🙂

SVAR: Ja att äta bra och sund mat är bra men viktigast tycker jag är sömnen, stress och att dricka tillräckligt med vatten. Märker direkt på min hy när jag slarvat med något utav dessa och stressat för mycket.

  • Hej jag heter Julia och åker konståkning. Jag vill tävla i SM, tror du man kan komma så långt man vill om man bara kämpar och tror på sig själv?

Jag tränar ca 5 dar i veckan (är 13) vad kan man ha med sig och äta efter träningen?
Ps. Du är min förebild. Vill bli som dig. Juste åker ju konståkning så har tränat balett sen jag var ca 8, vill komma in på balettakademin när jag blir stor. Tror du jag kan det? Hur gammal måste man va? 🙂

SVAR: Hej och tack för din fina kommentar 🙂 Självklart, man kan komma hur långt som helst bara man tror på det! 🙂 Kör på bara så kommer du klara det!

Efter träningen är det bra att fylla på med protein. jag brukar alltid ha med mig tex. en proteinshake eller en burk kesella eller keso med lite nötter eller torkade bär/frukt. Keso har gjort ett jätte smart mellanmål med nöt och fruktmix som passar perfekt 🙂

Absolut kan du komma in på Balettakademien! Eftersom du redan nu tränar balett och är så ung har du många år på dig att träna upp din teknik. Som konståkerska får du sessutom en bra kroppskontroll som ger fördelar i dansen. Hade 2 st före detta konståkningstjejer i min klass 🙂 Lycka till och kör hårt tjejen! Kram Ida

  • Hej

Ida! Jag är som du ett riktigt träningsfreak och älskar allt som har
med träning, nyttig mat och dylikt att göra. Jag skulle vilja ha ett
utlåtande ifrån dig vad du tycker om min träning och hur jag tränar, om
det är bra osv? Vore supershysst 🙂

Måndag: Jogging 3 km och funktionell träning 60 minTisdag: Jogging 3 km och zumba 60 minOnsdag: Jogging 3 km och bodytoning 60 minTorsdag: Jogging 3 km och löpande schema med boxning, zumba och stepFredag: Jogging 4 km Lördag: Jogging 4 km Söndag: Jogging 3 km + boxning 75 minuter

SVAR: Hej tjejen! Härligt att höra 🙂 Min första reaktion på ditt träningsschema var: När återhämtar du dig? Vart är vilodagen? Väldigt mycket cardio och uthållighetsträning, men ingen riktig styrketräning. Jag skulle se till att lägga in 1-2 vilodagar och byta ut några av joggingrundorna mot intensiva intervallpass på bandet och ren styrketräning. För att få bästa resultat av träningen måste man variera sig. Lycka till! Kram Ida

Kommentera | Translate


Annons
Laddar