Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGESTUND DEL 9


hejsan!
jag tänkte köpa sån där heat 02 och jag undrar om det verkligen minskar sötsuget. Och sedan hur ofta man ska ta dom varje dag eller några dagar i veckan? Bästa bloggen!

SVAR: Hej och tack för kommentaren! Jag tycker att de gör det. Man kan ta dem hur ofta man vill men skulle inte rekommendera att ta dem mer än 2 gånger/dag. En på morgonen och en innan träningen 🙂

Annons

Hur ska man stretcha för att klara en back catch menade jag såklart! 🙂

SVAR: Man behöver stretcha höftböjare och baksida lår, även ha en väldigt mjuk rygg.

Hej!! Tack för superinspirerande blogg!
Jag undrar om du har tips på uppvärmning?
Och kan man styrketräna (typ situps, plankan etc) utan att värma upp?
Hur undviker man skador? (i leder och senor främst)

Må bäst!! Kram

SVAR: Jag brukar alltid köra någon kondition tex. crosstrainer, löpband eller cykel som uppvärmning. Har man inte tillgång till detta kan man ju tex. hoppa hopprep, springa ute eller bara ställa sig och hoppa en stund för att få upp värmen. Just situps och plankan kan du göra utan uppvärmning men när du ska göra styrka med tyngder så kan man börja göra rörlesen man ska göra utan tyngd eller med lätt tyngd som uppvärmning. Att undvika skador i senor och leder är det bra att alltid värma upp och att utföra övningen tekniskt rätt.

Kram Ida

Jag skulle vilja veta de optimala styrke-, och konditionspasset.

Jag har ett litet dilemma och det är att jag har ganska breda höfter, vilket gör att jag ser rätt tjock ut, fast jag egentligen är smal. Några tips på att träna så att höfterna blir lite slankare och rent få allmän en schysst bikinikropp..? Är det bara kondition som gäller? Din blogg är bäst!!

SVAR: Helt omöjligt att ge ut ett optimalt styrke och konditionspass då det helt och hållet beror på vilket mål du har med träningen? Tyvärr så går det inte att punktträna och höft/rumpa kan vara ett område som tjejer har svårt att tappa på. Men för bästa resultat av förbränning skulle jag satsa på en blandning mellan styrketräning och konditionsträning (tex. cirkelträning) och verkligen kolla över kosten. Kosten är superviktig. Lycka till! 🙂 Kram ida

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar