Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 7


vad är det för skillnad mellan fitnessguru one meal och fitnessguru one whey? Om man vill gå ner i vikt kan man dricka one meal som proteinpulver?

SVAR: One Whey är ett proteinpulver och innehåller nästan bara proteiner. One Meal är mer som en måltidersättning och innehåller mer kolhydrater och funkar kanon som ett mellanmål.

Annons

Kan du tipsa om var man kan köpa snygga träningskläder? Blir mycket roligare att träna när man har en snygg outfit! 🙂

SVAR: Mina favoritträningskläder kommer från PUMA. Har man inte den budgeten så har ju tex. H&M eller Bik Bok snygga träningskläder 🙂

Hej Ida!
Jag ska börja tävla i disco och jag fattar inte riktigt hur det är med reglerna i brons, de har ju ändrat. Får man göra precis som i guld och silver nu? Alltså kickar, hopp, guld och allt? 🙂 Sen undrar jag en sak, jag har precis fyllt sexton (så jag är ganska gammal för att börja tävla) och jag undrar lite hur lång tid det tar att ta sig upp i högre klasser? Är jag för gammal för att ens komma upp i guld innan jag dör? Hehe!
Sen vill jag gå på Balettakademien, tycker du att det var en bra skola? 😀
Du är typ min idol och jag läser din blogg varje dag!
Kram!

SVAR: Tack så mycket för din kommentar 🙂 Yes nu är reglerna samma i brons som i silver och guld. Men man får inte ha glitter på sig. Jamen herregud såklart att du hinner komma upp i guld om du verkligen satsar. Vissa av mina elever har gått spikrakt upp och fått prick och avancerat upp i klass efter nästan varje tävling. Då går det snabbt 🙂

Jag tycker att det finns både för och nackdelar med Balettakademien. Vet man att man vill hålla på med bara modernt skulle jag nog rekommendera Danshögskolan men vill man bli en bred dansare så är Balettakademien bäst. Sedan finns det många bra andra skolor ute i världen och många vägar man kan gå 🙂 Lycka till! Kram Ida

Hur mycket är det ”normalt” att väga när man är tretton år och är 165cm?
När började du dansa disco?
Längd/vikt?
Är du fortfarande pt för dessie?

Älskar din blogg!:)

SVAR: Hej! Det finns ingen”normalvikt”. Alla är olika och består av olika mycket muskler och fett, då muskler väger mer. Jag började dansa disco när jag var 11 eller 12 år 🙂 Nu är jag 25 år och väger allt mellan 54 och 57. Haha jo då. Dessie ska jag allt få fart på någon dag. Bra att du påminner mig 🙂

Kramar Ida

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar