Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 5


Jag funderar på att börja dricka proteinshakes efter träning för att få ut ett maximalt resultat. Jag äter väldigt varierad och nyttig mat och försöker att äta mer proteiner och mindre kolhydrater. Jag tränar minst 3-4 träningspass i veckan där jag blandar styrka och kondition. Min fråga till dig är vilket proteinpulver som du skulle rekommendera till en tjej?  

Annons

SVAR: Låter bra att du äter varierat och nyttig mat och det borde räcka. Men vill du testa proteinpulver så kan du egentligen välja vilket 100% protein som helst. Spelar ingen roll om du är tjej eller kille. Jag använder Fitnessgurus ONE WHEY.

 

Kan jag gå ner i vikt även ifall jag äter onyttigheter en gång i veckan? Jag gymmar 6 gånger i veckan och försöker sluta äta kolhydrater. Vad tror du?

SVAR: Ja det kan du men allt beror på kalorier in och kalorier ut. Äter du supernyttigt men ändå äter 4000kalorier/dag och bara behöver 2000 kalorier/dag så kommer du gå upp även fast du äter nyttigt. Så allt beror på 🙂

 

Jag är en tjej på 15 år som så himla gärna vill komma igång ordentligt med träningen igen nu efter sommaren. Jag dansar två pass i veckan och rider en gång. 

Det som är svårast tycker jag är maten. Har du några tips på snabba och nyttiga mellanmål som håller sig i rumstemperatur länge ( eftersom jag åker direkt från skolan till dansen och måste få i mig något snabbt och mättande där i mellan ) ?

Tack på förhand! 

SVAR: Härligt att höra 🙂 Ja kokta ägg håller sig länge, är fyllda med bra protein och fett. Naturella nötter i alla former funkar kanon. Fullkornssmörgås med tex. kalkon och ost håller sig också ett tag eller en proteinshake. Lycka till!

 

Huuuur ska jag få igpng motivationen nu efter sommaren? Har bara tränat ett fåtal gånger men tröttnar väldigt fort och känner att jag verkligen inte prioriterar tråningen. Behöver väldig hjälp!

SVAR: Läs min blogg 🙂 haha nej men jag kommer göra motivationshöjande inlägg varje vecka. Här hittar du första motivationstipset!

 

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar