Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 3


Vad arbetar du med?

SVAR: jag arbetar först och främst som Mediesäljare på Aller Media. Där hjälper jag olika kunder med marknadsföring i våra tidningar Elle, Café, Chic, Femina, Må Bra, Hänt Extra, Se & Hör, Svensk Danmtidning mm. Vi har 34 grymma varumärken att välja på och jag älskar verkligen mitt jobb!

Annons

Sedan jobbar jag också som Personlig Tränare 1 dag i veckan (lördagar) på World Class. Driver också mitt eget företag där jag ger kostrådgivning, endel dansuppdrag, blogg, event mm.

Älskar att jobba! 🙂

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Hur mycket och vad äter du under en dag ungefär ??
Hur ser ungefär en träningsvecka ut för dig??
Kom med mer kosttips 😀

SVAR: Jag är 167cm lång och väger ca. 55-57kg. Lite olika från dag till dag. Oj ingen aning! Jag har aldrig och kommer aldrig räkna kalorier. (om jag inte någon dag ska nå ett speciellt mål). Jag äter frukost, mellis, lunch, mellis, middag och kvällsmat varje dag och äter tills jag känner mig mätt. Undviker snabbakolhydrater så gott det går. Funkar kanon för mig 🙂 Just nu ser min träningsvecka ut så här:

Måndag: 45min Pole Strenght + 45 min Pole Stretch

Tisdag: 75 min Pole Dance

Onsdag: 1 timme styrketräning eller konditionsträning

Torsdag: Pole Dance. (ibland vilodag, beroende på hur kroppen mår)

Fredag: Vilodag. Har jag inte kört Pole så kan jag köra kondition.

Lördag: Styrketräning eller konditionsträning. (ibland vilodag, beroende på hur kroppen mår)

Söndag: Pole Dance egen träning ca 1 timme.

Brukar dock variera mycket då det ofta är events mm på kvällar jag behöver/vill gå på så alla veckor ser lite olika ut.

Mer kosttips kommer 🙂 Kram, Ida

Du arbetar som PT ibland? Vad har du gått för utbildning för att jobba med det?

SVAR: Yes jag arbetar som PT 1 gång i veckan. Jag har gått den bästa utildningen av dem alla Personal Training School i Sthlm. Rekommenderar den varmt! Den var grym!!!

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar