Annons
Annons


SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 2


question-answer

Hej ida! De är så att jag vill gå ner lite i vikt och få en tightare mer vältränad kropp. Jag vet att kosten är jätte viktigt så Vad ska jag undvika för mat och även vilken ska jag äta mer utav? Eftersom jag dessutom går i skolan fortfarande och måste äta skolmaten som inte är den bästa och näringsrika hur ska jag tänka då? Tack för en super bra blogg. KRAM <3

Annons

SVAR: Hej och tack snälla 🙂 <3 Ja kosten är viktig och jag skulle satsa på att äta mindre socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat. I skolan så ät mer sallad, kött/fisk/fågel, potatis, ris, frukt  så du blir mätt och håller dig. Äter man bara av ex pasta, bröd, dricker sockrad juice, flingor mm. så blir man snabbt hungrig och sötsugen igen. Kamis

Hej! Vad är det bästa upplägget enligt dig för att bygga så stora muskler som möjligt? Antal set/reps/övningar per pass? Kram!

SVAR: Tunga vikter med 8-10 reps och vila mellan övningarna. Sedan det viktigaste av allt är att äta massa mat och sköta återhämtningen! 🙂 Kram

Hej! Lite annorlunda fråga men jag undrar hur det är för er “instagram kändisar” när ni är på gymmet 🙂 som tjej får man rätt mycket uppmärksamhet oavsett är min uppfattning och för er som får massa beundrare i sociala medier kan jag tänka mig att det är ännu mer! Så får du mycket ragg/uppmärksamhet IRL på gymmet med?  kram finis

SVAR: Haha rolig fråga! 🙂 Det händer faktiskt att jag får en hel del ragg på gymmet men oftast är det nog från de som inte vet vem jag är. De som känner igen mig är oftast blyga eller så vet de att jag har pojkvän. Men i somras var det helt galet en period då jag under en vecka blev stoppad i gymmet, på gatan, på café mm. av killar som kom fram och berömde mig. Så himla gulligt och modigt av dem men jag fick ju på ett snällt sätt säga att jag har pojkvän 🙂

Hej Ida och tack för en superbra blogg verkligen!! Jag är 22 år och undrar om du har tips på vart man kan träffa nya vänner? Saknar att vara en del av ett stort kompisgäng som jag var när jag var yngre? Kram!SVAR: Ja sök i mitt inlägg HÄR där man kan ansöka eller kontakta nya vänner. Perfekt att hitta nya träningsglada vänner! Annars tycker jag gymmet är bästa stället eller bara våga ta steget och kontakta någon människa du tycker verkar härlig. Det kan jag göra iband och ofta hittar man vänner för livet 🙂 <3

Hej! Jag startade för en tid sedan ett träningsrelaterat instagramkonto där jag då bl.a. postar bilder där t.ex magmusklerna eller rumpan syns. Detta är helt naturligt för mig eftersom jag under en lång tid följt andra instagrammare och bloggare som gör detta men jag märker att min pojkvän inte förstår det alls. Hur ska jag föklara detta för honom? Inte sätter jag upp dessa bilder för att få bekräftelse av andra (som han tror) utan helt enkelt för att.. Jaa jag vet inte ens själv 🙂 Tack för svar i förväg! Kram<3

SVAR: Hej! Jag kanske är fel tjej att fråga då jag har en väldigt bestämd åsikt här… Han ska skita fullständigt i vad du gör! Du får göra exakt vad du vill utan att han ska lägga sig i. Posta vad du vill och om han inte accepterar det så kan han dra. Haha. Varför ska han bestämma vad får och inte får göra. Blir han svartsjuk över det så är det han som behöver jobba med sig själv för att kunna lita på andra människor. Så mår du bra av att driva ditt instagramkonto så kör! #girlpower ♥

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar