Annons
Annons


SVAR PÅ ERA FRÅGOR!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej, vart kommer din gröna bikini ifrån?
Den kommer från Chiquelle Swimwear.

Hej fina Ida, har en fråga, kan man ta oxyflush varje dag? Kan man ta det varje gång innan man äter en måltid? Lider av trög mage.. hoppas du svarar. Kram
Ja man kan ta Oxyflush varje dag. När jag hade förstoppning tog jag 2-3 tabletter/dag tills det släppte och sedan tog jag en om dagen tills jag fått igång magen. Jag brukade ta den på kvällen innan jag gick och la mig så fick jag gå på toa på morgonen. Riktigt bra produkt faktiskt! Brukar ha med den på resor nu då jag ibland kan bli trög. Ni hittar den HÄR(reklamlänk till Welloteket)!

Annons

Hej Ida! Måste fråga var dina gardiner är ifrån? De beiga som du visade på instastory.
Jag anlitade en sömmerska som heter Eva. Hon hade med sig prover och så valde vi ut tyg tillsammans. Hon har gjort alla rum i lägenheten. Maila mig på [email protected] så får du hennes nummer om du vill.

Vart har du köpt mössan? 
Mössan är från Calvin Klein och jag beställde den på Nelly. Den finns inte kvar men den nya varianten hittar du HÄR!

Hej, jag hade bara en fundering vilken är, varför äter du ofta glutenfritt?? Efter att jag själv blev glutenintolerant har jag lärt mig att det inte är bra att äta glutenfritt om man inte har glutenintolerans då man ofta inte får i sig tillräckligt med ex fullkorn och har även läst om att man kan utveckla sjukdomen diabetes. Tänkte bara på om du äter det pga av intolerans eller för att du har hört/läst om att man får ett hälsosammare liv (vilket man inte får)??:)
Hej! Jag är inte allergisk mot gluten men jag är överkänslig. Äter jag för mycket så får jag ont i magen och det blir en ond spiral. Jag äter både glutenfritt och även gluten men jag överkonsumerar inte gluten längre så som jag gjorde innan då jag mår bättre på en kost med mindre gluten. Det du skriver stämmer absolut inte. En glutenfri kost kan inte vara det som orsakar en sjukdom som diabetes. Jag tror att de flesta mår bättre av att utesluta endel gluten ur sin kost då för mycket gluten kan irritera tarmarna. Ofta är glutenfria produkter som tex bovete pasta eller bönpasta bättre än pasta på vete.

Kollade precis på din senaste video då du visade upp din förlovningsring och blev så nyfiken på vad du använder för kamera? Tack för svar och dina härliga videos!
Hej och tack fina du! <3 Jag filmar alla bloggar med Canon PowerShot G7X och sedan närbilderna på ringen är det min fotograf Lisa som tagit med sin stora Canon kamera som är en riktig proffskamera. Veta inte vad den heter men kan kolla om du vill?

Superfin baddräkt på bilden. Varifrån? 
Ja eller hur! Så himla nöjd med den! Beställde den från Asos HÄR (reklamlänk). Vet inte om den finns kvar men det finns många som är minst lika fina och jag ska beställa fler!

Jag undrar också om det blir träningsresor framöver?
Inte som det ser ut nu men blev väldigt sugen på att dra igång det igen nu när vi var i Thailand. Det är ju så himla roligt!

Hej! Vart har du köpt den svartvita tröjan/blusen du har på dig på bild nr 2?
Den hittar du HÄR(reklamlänk)!

Spegeln i er garderob, var har ni köpt den?
Det var länge sedan men jag tror den kommer från en inredningsaffär på Kungsholmen som ligger precis efter bron man går över från St Eriksplan.

Vilket märke är det på dina fina glasögon?
Det är DE HÄR (reklamlänk) från Le Specs.

Så snyggt badrum ni gjort! Vad valde ni för kulör? 🙂 Tack snälla! Vi tog kulören Peignor från Farrow and Ball och blandade det i våtrumsfärg från ett annat märke (kommer inte ihåg vilket). ÄLSKAR färgen!

Hej! Kan du berätta mer om Verblig? Hur funkar det? Det är en tjänst som man anmäler sig på gratis på nätet och sedan så kan man boka språklektioner med massa olika lärare. Jag har bara kört en klass men hade då en jätteduktig engelska lärare som är från USA men som bor i Portugal och jobbar som Engelskalärare. Då har man privatlektion med henne i 1 timme via webcam. Hon skickar videos och uppgifter som man gör under tiden och så pratar man massor. Alex kör det 3-4 gånger i veckan och jag måste komma igång. Kan verkligen rekommendera!

/p>< /p>

9 kommentarer till “SVAR PÅ ERA FRÅGOR!”

 1. Hej Ida! Jag läser till dietist och vill bara klargöra att det finns inte något som heter ”glutenkänslig”. Antingen har man CELIAKI, då är det direkt farligt att äta gluten. Eller så har man inte celiaki, och då kan man äta gluten.
  Kram 🙂

  1. Där har vi delade meningar. Jag har inte celiaki men min mage är känslig mot gluten och gillar det inte i för stora mängder. Kram Ida

  2. Jag har problem med magen och har nu tagit Celiaki-testet som jag dock tror är negativt. Men dietisten sa att jag troligtvis har IBS och då är man känslig för nåt ämne som finns i gluten-produkter men att det inte är själva glutenet som eventuellt retar tarmen.

 2. Angående korrelationen mellan en glutenfri kosthållning och utveckling av diabetes (typ 2), så kom det faktiskt en studie förra året (http://m.newsroom.heart.org/news/low-gluten-diets-may-be-associated-with-higher-risk-of-type-2-diabetes?preview=d272) publicerad av forskare på Harvard, som visar på att det kan finnas ett samband. Alltså, de som väljer glutenfritt löper en högre risk att utveckla diabetes typ 2, än de som äter gluten.
  Det är bara en studie förstås, och man ska självfallet göra det som fungerar bäst för en själv (mår man bra är det ju bara att köra liksom!), men tänkte att det kunde vara värt att nämna (eftersom en läsare ju uppmärksammat det vid frågestunden).

 3. Hej! finaste, du är en sån stor inspirationskälla.
  jag har länge tränat gym. men hade uppehåll ett år (2017) har tappat mycket muskler nu på ett år, tränade nästan bara kondition ute i det fria med löpning och byggde inga muskler på gym med vikter för hade ingen lust.
  Nu har jag det igen och köpt nytt gymkort, vill träna upp rumpa mage och armar få mer muskler. Hur lång tid tar det innan man ser resultat?
  måste man få träningsvärk för det ska ge något? tips på bra övningar?
  hur mycket reps/sets brukar du köra?

  kramar

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar