Annons
Annons


SVAR PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA OM PROTEINPULVER


Jag får väldigt mycket kommentarer om det här med proteinpulver och här kommer svar på de vanligaste frågorna….

.

Måste man äta proteinpulver när man tränar? 

Nej, ingen människa i världen måste äta proteinpulver! Det är bara ett enkelt och smidigt sätt att få i sig protein och kan underlätta i många situationer, men man kan lika gärna äta vanlig mat istället. 

.

Varför äter man det?

För att på ett enkelt och smidigt sätt få i sig protein=byggstenar till kroppen.

.

När ska man äta det?

Jag tycker proteinpulver passar perfekt till mellanmål och speciellt om man ska ta med sig mellanmål till jobb, skola, träning mm. Det håller sig i väskan hur länge som helst och man får ett proteinrikt mellanmål som mättar. Jag älskar att blanda ner mitt i smoothies.

.

Blir man tjock av proteinpulver?

Haha nej absolut inte. Proteinpulver kan vara det bästa ”smalmaten” ever och kan vara perfekt att lägga in i kostshemat om man vill gå ner i vikt då man håller sig mätt länge.

.

Kan man äta det även om man inte tränar?

Absolut kan man det. Som jag skrev innan håller man sig mätt på proteinpulver och det kan vara en perfekt ide att byta ut ett mellis mot en shake istället.

.

Vilket proteinpulver är bäst?

Det finns otroligt mycket skit på marknaden fyllda med sötningsmedel och massa konstiga ämnen. Jag rekommenderar att man köper ett pulver med kvalité och som är ekologiskt och naturligt. Jag själv använder mig av Holistic som är just det. De har Vassleprotein i olika smaker som är supergott, naturligt och nästan helt laktosfritt. Min favoritsmak är banan/kokos eller choklad. Vassle är mjölkprotein så vill man utesluta det som jag gör så har de Risprotein eller Inflamino. De smakar inte toppengott men funkar kalas att blanda med mandelmjölk, kanel och kakao eller blanda ner i smoothien. 

.

Här hittar ni de olika proteinpulvren…

Vassleprotein ChokladHÄR

Vassleprotein Banan/KokosHÄR

RisproteinHÄR

InflaminoHÄR

10183454046_d0282f25e3_n protchoklad10721183645_003b7dc3dc

Annons

 

30 kommentarer | Translate


Annons
Laddar