Annons
Annons


MENTAL TRÄNING


SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Du är så duktig stumpan! Känns som du kan allt om detta med kroppen, och jag allt om detta med knoppen. Vore kul att höra, vad du tycker om den psykiska faktorn, med bland annat motivation, självbild o.s.v.

Annons

Jag har läst många gånger att ”ger du dej fan på något, så blir det så”. Hur stor del tror du psyket har i detta? Jag tror att din förbeställda tanke om att lyckas, sår ett frö i dej, att det inte finns något annat än att nå detta mål. Man kan säga att du helt väljer bort att ”misslyckas”, det finns inte i din värld. I och med att det inte finns i din värld, så finns ej heller reaktionerna av att misslyckas i din kropp. Man kan se på hela din kropp att den lyser av psykiskt välmående, man ser en harmoni. Och jag tror den kommer av din tanke att du har valt allt lyckas.

SVAR: Tack fina du vad glad jag blir att höra! 🙂 Psyket är en stor del i det hela och det absolut viktigaste i allt man gör. Jag själv tränar på min självkänsla och målbild regelbundet. Det är så viktigt och något alla borde göra! Läs böcker som handlar om ämnet som tex The Secret, lyssna på mental träning och öva på att visualisera och boosta dig själv med positiva ord. Jag har alltid varit en bestämd liten dam och när jag väl bestämt mig för något så ger jag mig inte för ens det är så och då krävs fokus, målmedvetenhet och träning på det.

Det är väldigt sällan jag tänker dåliga tankar om mig själv som tex. ”gud vad ful jag är” eller ”jag är jätte dålig på det här”. Så fort en sådan tanke kommer så slår jag bort den med massa positiva istället. Det är lättare sagt än gjort, men som sagt det kräver övning och jag har brottats och gör det fortfarande ibland. Det är också här det kommer in att omge sig av positiva människor som ger positiv energi. Har man negativa människor om sig så bildas en negativitet som sedan föder mer nagativitet och så fort det händer är det dags att själv göra något åt det så man inte hamnar i en negativ spiral.

Tycker ni bara att jag flummar nu eller förstår ni vad jag menar? 🙂

.

20140330-104700.jpg

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar