Annons
Annons


SUSHI OCH SHOW


God Morgon!

Igårkväll blev det sushi och sashimi till middag tillsammans med familjen och sedan var vi på cirkus och kollade på Robert Gustavssons show. Mysig kväll.

Jag och lillebror.


Min middag.

Innan showen.

Annons

Nu är jag på benen igen och ska få i mig frukost innan det bär av till gymmet med lillebror. Vet dock inte än vad det blir för pass med är sugen på kondition faktiskt eftersom det på söndag  massa styrka i form av Pole Dance.

Någon av er som är duktiga och kör lördagsträning idag?

2 kommentarer till “SUSHI OCH SHOW”

  1. Fin bld på dig & Linus 🙂 Hoppas ni hade en jättemysig dag/kväl igår hela familjen! Hihi, ja jag var faktiskt lite duktig & lördagstränade idag; Body Pump & 30 minuter på crosstrainern direkt efter blev det, var otroligt gott med en dusch & storfrukost efter det 🙂

    Kul med poledance förresten, verkar så svårt bara men för dig är det nog inga problem 😀 PUSSS!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar