Annons
Annons


SURF/TRÄNINGSRESA MED MIG TILL VÅREN NÅGON?


IMG_2284.JPGIMG_2282.JPGIMG_2289-3.JPGIMG_2286.JPGIMG_2290-1.JPGIMG_2287.JPGIMG_2291-3.JPGIMG_2288.JPGIMG_2292-3.JPG

Behöver jag säga att vi har det underbart här i Marocko på Lapoint Camp? Vädret har verkligen varit på vår sida och älskar den softa stämningen det är bland alla surfers. Det får mig verkligen att kunna slappna av helt! Jag kanske kommer göra ett samarbete med Lapoint till våren då man kör en surf/träningsresa med mig och Lapoint.

Annons

Surf på förmiddagarna och träning med mig i deras helt nybyggda box på eftermiddagen. Någon som är taggad på att haka? 

English: Do I have to say that we have a wonderful time here in Marocco and Lapoint camp? The weather is really on our side and I love the chill surf mood, it allows me to relax totally! Maybe I will do a collaboration with Lapoint this spring like a workout/surf trip to Portugal. Surf all morning and then training in the new box with me on the afternoons. Wohoo, anyone who´s interested to go?

 

29 kommentarer till “SURF/TRÄNINGSRESA MED MIG TILL VÅREN NÅGON?”

 1. wow vad häftigt att du kommer att få såna samarbeten, låter helt kanonbra! Jag skulle dock inte vilja åka, så att du inte tar det dom ett intresse, är inte den som kan tänka mig att surfa eller åka bort från familjen för länge, nu när barnen är så små fortfarande. Men jag tycker det var ett kanonbra erbjudande och tycker du är grym som lyckas så bra med så mycket.
  Heja dig!!

 2. Åh vad kul, hade helt klart velat 🙂 ser så kul ut att prova på surfning, och jag har bara varit i Turkiet när jag var liten på semester 😉 det var liksom tio år sedan heheh

 3. Detta är precis vad jag och en tjejkompis letat efter! Har varit inne på deras sida och drömt om Bali!
  Att få åka med dig och kombinera träning med dig hade varit heeelt fantastiskt!!!
  Vi är absolut på detta koncept!
  Kram på dig!!
  Hanna

 4. Det skulle vara hur kul som helst, men jag går i skolan och kan inte åka iväg under skoltid. Det skulle vara jättekul om du hade dina bootcamps eller sådana här grejer på loven. Jag skulle verkligen vara intresserad.
  Kramar

 5. DAMN RIGHT att jag har lust! Ska ta paus från mitt studie nu här till våren och tänkte faktiskt spendera min tid på att göra en surf-resa!

 6. Hade varit grymt 🙂 när det är och hur mycket det kostar spelar förstås in eftersom att jag ska flytta nästa år också men hoppas att det inte krockar.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar