Annons
Annons


STYRKETRÄNING BEN OCH RUMPA


IMG_7831.JPGIMG_7830.JPG

Alltså nu börjar träningsvärken smyga sig på efter gårdagens pass. OMG! Var länge sedan jag körde ett riktigt tungt benpass på gymmet så inte konstigt. I och med att jag kört så mycket Pole + 1 löppass i veckan så har jag bara kört 3-4 lättare övningar efter löppasset. Men igår var jag sugen på ett styrketräningspass och så fick det bli.

Annons

Uppvärmning 10 min power walk 15% lutning
10 benpress X 5
10 enbens benpress X 3
10 lår curl X 4
10 squats i abduktor maskin X 3
10 benspark X 3
10 rygglyft med viktplatta X 3

Superset: 10 enarms latsdrag + 10 utåtrotation cable cross X 3

Det var mycket ben och rumpa + att jag avslutade med ryggövningar för min hållning då den blivit sämre det senaste då jag aldrig kör specifika övningar på gymmet för den utan får all överkroppsträning via Pole Dance. Måste verkligen ta tag i min hållning nu då det är så mycket jobb framför datorn. Så rotation + bröststretch it is!

2 kommentarer till “STYRKETRÄNING BEN OCH RUMPA”

  1. Hej Ida!

    Jag undrar hur länge du brukar vila emellan varje set av olika övningar. Ska man först köra ett set och sedan vila och köra ett till eller köra en annan övning emellan varje set på just en övning? Förlåt för en väldigt förvirrande fråga men jag hoppas att du förstår. Btw älskar dig och dina kanaler, tack för att du finns <3.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar