Annons
Annons


STYRKAN FÖRSVINNER SNABBT


traning1traningmarklyft-1marklyft-3

Hej finisar! Igår var jag och körde ett härligt ryggpass på gymmet. Hade tänkt att börja med marklyft men alla stänger var upptagna så fick avsluta med det och lite lättare vikter då jag var helt slutkörd i ryggen. Egentligen brukar jag vilja börja passet med de tyngsta/största övningarna eftersom de kräver mest energi och styrka och det tycker jag är ett väldigt bra tips till alla er som tycker det är svårt att planera pass. Börja med de tyngsta övningarna och gå sedan över på mer finlir. Igår började jag i alla fall mitt pass med chins och fyttif*n vad svag jag har blivit! I våras var jag sjukt stark och kunde göra totalt 23 chins som mest under ett pass (3-4 chins i rad). Igår lyckades jag knappt göra en! Haha kände mig så svag! Så går det när man ligger på latsidan. I alla fall kan ni se passet nedan. Puss, I

Annons

10 min power walk 15% uppförsbacke

5 excentriska chins X 3

Superset: 12 latsdrag + 15 sittande rodd X 4

Superset: 10 enarms latsdrag + 15 crunch i cable cross X 3

Superset: 12 rygglyft + 12 inner core övning X 3

10 marklyft X 3

 

9 kommentarer | Translate


Annons




Laddar